Το πρόγραμμα της Ιεράς Μητρόπολης Σταγών & Μετεώρων για τη Μ. Εβδομάδα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ από την Κυριακή των Βαίων θα κινηθεί ως ακολούθως:

0 332

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ από την Κυριακή των Βαίων θα κινηθεί ως ακολούθως: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ από την Κυριακή των Βαίων θα κινηθεί ως ακολούθως:

Την Κυριακή 8 Απριλίου το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος.

Το απόγευμα κατά την ακολουθία του Νυμφίου ( ώρα 7.30′) θα χοροστατήσει στον I. Ναό Αγ. Δημητρίου Διάβας. Τη Μεγάλη Δευτέρα το απόγευμα (ακολουθία Νυμφίου) θα χοροστατήσει στον I. Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καλα¬μπάκας.

Τη Μεγ. Τρίτη το πρωί θ λειτουργήσει στην I. Μονή Βυτουμά και το απόγευμα (ακολουθία Νυμφίου) στον I. Ναό Οσίων Μετεωριτών Πατέρων.

Τη Μεγ. Τετάρτη πρωί θα λειτουργήσει στην I. Μονή Ρουσάνου, Το απόγευμα ώρα 5.00′ θα τελέσει το ιερό Ευχέλαιο στον I. Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος και το βράδυ στον I. Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας.

Τη Μεγ. Πέμπτη θα λειτουργήσει στην I. Μονή Σταγιάδων και το απόγευμα στην ακολουθία των Παθών (12 Ευαγγέλια) ( ώρα 7.00′) θα χοροστατήσει στον I. Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος.

Στον ίδιο I. Ναό θα χοροστατήσει: και τη Μεγ. Παρασκευή το πρωί (Ώρες και Εσπερινός), όπως και το απόγευμα στον I. Επιτάφιο “ωρα 7.00 ).

Το Μεγάλο Σάββατο πρωί θα λειτουργήσει στην I. Μονή Αγίων Θεοδώρων.

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Ο Πρωτοσύγκελλος αρχιμανδρίτης Γεώργιος Στέφας και ο Ιεροκήρυξ αρχιμ. Ευγένιος Θεοδοσιάδης κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα θα κινηθούν μεταξύ I. Ναών και I. Μονών της I. Μητροπόλεως.-

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr