Παρέλαση 25ης Μαρτίου – Τα βλέμματα στον Χρήστο Μαγκούφη

Έντονα προβληματίζει η παρουσία βουλευτών στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου αφού ανά την Ελλάδα έχουν παρθεί μια σειρά από μέτρα για την αποφυγή επεισοδίων.

0 394

Έντονα προβληματίζει η παρουσία βουλευτών στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου αφού ανά την Ελλάδα έχουν παρθεί μια σειρά από μέτρα για την αποφυγή επεισοδίων. Έντονα προβληματίζει η παρουσία βουλευτών στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου αφού ανά την Ελλάδα έχουν παρθεί μια σειρά από μέτρα για την αποφυγή επεισοδίων.

Σε κάποιες άλλες, όπως στα Τρίκαλα, στάλθηκαν “ειδοποιητήρια” στους βουλευτές να μην παραβρεθούν στην παρέλαση, αναφέροντας τους ως ανεπιθύμητους.

Έτσι στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στα Τρίκαλα, δεν θα βρεθεί στην εξέδρα των επισήμων η κα Σούλα Μερεντίτη και όπως λένε οι πληροφορίες και ο κ. Χάϊδος. Ο κ Χατζηγάκης θα απουσιάζει ενώ υπό σκέψη είναι ο κ. Σκρέκας.

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στον κ. Μαγκούφη που μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει τις προθέσεις του. Πάντως στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου η παρουσία του στην εξέδρα των επισήμων ήταν κόκκινο πανί, αφού ξεκίνησαν μια σειρά επεισόδια με επίκεντρο εκείνον!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr