Βαγγέλης Κωστής: Πιστεύω στη νίκη απέναντι στο Φλαμούλι

Σίγουρα είναι πολυτέλεια για μια ομάδα Α’ Ερασιτεχνικής να βρίσκεται στο ρόστερ της ένας ποδοσφαιριστής με παραστάσεις Α’ Εθνικής.

0 441

Σίγουρα είναι πολυτέλεια για μια ομάδα Α’ Ερασιτεχνικής να βρίσκεται στο ρόστερ της ένας ποδοσφαιριστής με παραστάσεις Α’ Εθνικής. Kostis evIMG 7604Σίγουρα είναι πολυτέλεια για μια ομάδα Α’ Ερασιτεχνικής να βρίσκεται στο ρόστερ της ένας ποδοσφαιριστής με παραστάσεις Α’ Εθνικής. 

Ο λόγος γίνεται για τον Βαγγέλη Κωστή που αποτελεί βασικό στέλεχος της επιτυχημένης φετινής πορείας του ΑΣ Μετέωρα. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Παναχαική, η Νίκη Βόλου, ο Ηρόδοτος, ο Ολυμπιακός Βόλου, οι Ερασιτέχνες του Ηρακλή αλλά και η Δόξας Κακοτοπιάς (Ομάδα της Κύπρου).

Κάναμε μια συζήτηση με το Βαγγέλη και μας απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις γενικά για την πορεία της ομάδας αλλά και για το αυριανό ντέρμπι με το Φλαμούλι.

1. Σίγουρα είσαι από τους παίχτες κλειδιά της φετινής ομάδας. Πίστευες ότι η συγκεκριμένη ομάδα θα έφτανε στο τελικό κυπέλου και θα διεκδικεί την άνοδο στην Δ’ Εθνική;

Στην αρχή ο στόχος της διοίκησης ήταν απλά να συμμετέχει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, κάνοντας μια καλή πορεία. Σίγουρα προβληματίστηκα γιατί μ αρέσει να παίζω σε ομάδα με στόχους αλλά περίμενα και δικαιώθηκα. Οι ανανεώσεις αρκετών ποδοσφαιριστών όπως ο Αυγέρος , ο Γραββάνης σίγουρα μας έκαναν πιο δυνατούς. Έπειτα πίστεψα ότι θα πρωταγωνιστήσουμε, όπως και έγινε. Είμαστε στο τελικό του κυπέλου και διεκδικούμε το πρωτάθλημα.

2. Ποιο νομίζεις είναι το μυστικό της επιτυχίας;

Μπορώ να πω ότι το μυστικό της επιτυχίας δεν είναι ένα αλλά πολλά. Σίγουρα η καλή επικοινωνία με τον προπονητή και η ψυχολογική του υποστήριξη μας έχουν βοηθήσει πολύ. Δεν μας μεταδίδει πίεση και αυτό μας βοηθάει πολύ κατά την διάρκεια των παιχνιδιών. Αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι όλα τα παιδία είμαστε μια παρέα τόσο εντός γηπέδου όσο και στην καθημερινότητα μας. Επιτέλους φέτος παίζουμε όλοι για την βαριά φανέλα του ΑΣ Μετέωρα. Η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίχτες είμαστε μια ΓΡΟΘΙΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!!!

3. Με νίκη στο ντέρμπι με το Φλαμούλι κατά μεγάλο ποσοστό η ομάδα θα διεκδικήσει στα μπαράζ την άνοδο στην Δ’ Εθνική. Είστε έτοιμοι για το ματς της χρονιάς;

Είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι το ματς της χρονιάς και αν πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα θα στεφτούμε πρωταθλητές. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη πιστεύω ότι θα κερδίσει. Θέλουμε τη νίκη και θα παλέψουμε γι αυτό.

4. Νομίζεις ότι σε περίπτωση που η ομάδα στεφτεί πρωταθλήτρια, έχει ελπίδες ανόδου στην Δ’ Εθνική μέσω των μπαράζ;

Κοίταξε η ομάδα έχει την ποιότητα να πάρει ένα από τα δύο εισιτήρια ανόδου στην Δ’ Εθνική. Οι ομάδες του Βόλου και της Λάρισας είναι τα φαβορί αλλά εμείς μπορούμε να κερδίσουμε κάποια από τις δύο αρκεί να βρισκόμαστε στην ίδια καλή αγωνιστική κατάσταση όπως στη παρούσα φάση.

Kostis evDSC027015. Έχεις να πεις κάτι στους φιλάθλους της Καλαμπάκας όσο αναφορά το ματς του Σαββάτου;

Θέλω να ξέρουν ότι θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Τους καλώ να έρθουν το Σάββατο στο Φλαμούλι και να είναι ο δωδέκατος παίχτης μας. Θέλουμε την στήριξη τους που τόσο πολύ την έχουμε ανάγκη.

Βαγγέλη εμείς σ ευχαριστούμε για την φιλοξενία σου στον όμορφο χώρο του Prince cafe και ευχόμαστε στην ομάδα των Μετεώρων να κερδίσει το ντέρμπι.

Εμείς θα είμαστε εκεί!!!

Νίκος Στεφόπουλος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr