Ευχαριστήριο του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής Ο ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ “ΚΟΝΤΙΝΑ”

0 647

Αποχαιρετώντας  το 2021, ένα έτος δύσκολο, για όλη την ανθρωπότητα, για όλους μας, θέλουμε, κάνοντας μια αναδρομή σε σημαντικά έργα που αφορούν στο χωριό μας, να επικοινωνήσουμε την αισιοδοξία και την ελπίδα, να ορθώσουμε το ανάστημά μας σε όσα συμβαίνουν γύρω μας  και δηλώσουμε πως η ζωή συνεχίζεται, είμαστε έτοιμοι και  για τα δύσκολα.

Η συνεχής και εποικοδομητική συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου, με τον Δήμο Μετεώρων, βοήθησε στο να πάρει σάρκα και οστά το αίτημα-όνειρό μας, η επισκευή και συντήρηση του σχολείου του χωριού μας, ένας χώρος άρρηκτα συνδεδεμένος με μνήμες και αναμνήσεις, με την ίδια μας τη ζωή !

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε η αντικατάσταση της στέγης του σχολείου, καθώς η προηγούμενη ήταν υπό κατάρρευση, με νέα και σύγχρονη.

Παράλληλα στον εσωτερικό χώρο έγινε στοκάρισμα και βάψιμο, αλλαγή του  εξωτερικού  φωτισμού, αντικατάσταση τζαμιών, γεγονός που βοήθησε να γίνει πιο λειτουργικός και ανθρώπινος ο χώρος. Το οικοδόμημα αλλάζει ριζικά προς όφελος των κατοίκων , αλλά και των υπηρεσιών που φιλοξενούνται, όπως Αγροτικό Ιατρείο, Εκλογικό Κέντρο, χώρος ενημέρωσης των κατοίκων από Κρατικές Υπηρεσίες.

Στον εξωτερικό χώρο κατασκευάστηκαν τουαλέτες, που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του κτηρίου. Τα παραπάνω έργα, είναι προστιθέμενη αξία για το χωριό και τους κατοίκους μας.

Γι΄ αυτό και δημόσια, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον  Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων , κ. Θοδωρή Αλέκο  καθώς και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους , που με ευαισθησία και ταχύτητα ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας και μας παρέδωσαν ένα κτήριο τέτοιο, που να αποτελεί κόσμημα για το χωριό μας.

Τέλος, ευχαριστούμε πολύ και τους υπεύθυνους των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, που με την συμβολή τους, βοήθησαν στην υλοποίηση του έργου.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε και τους εργαζόμενους , που γρήγορα και με επαγγελματισμό συνέβαλαν στην εκτέλεση και αποπεράτωση του έργου.

 Ευχόμαστε  καλύτερη χρονιά με υγεία , ευτυχία και ανθρωπιά σε όλους σας !

Καλύτερη χρονιά,  με υγεία  και ευτυχία στους συγχωριανούς μας, αλλά και στους απανταχού χωριανούς μας!

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

του Μορφωτικού – Πολιτιστικού Συλλόγου

Αγίας Παρασκευής Καλαμπάκας , “Ο καταρράκτης Κόντενα “

H Πρόεδρος

Πλακιά Βαρβάρα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr