Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στο Νομό Τρικάλων

Από χθες 12 του μηνός, έχουν και επίσημα το δικαίωμα οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν σχετικές αιτήσεις, για τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

0 367

Από χθες 12 του μηνός, έχουν και επίσημα το δικαίωμα οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν σχετικές αιτήσεις, για τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Από χθες 12 του μηνός, έχουν και επίσημα το δικαίωμα οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν σχετικές αιτήσεις, για τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Αυτά αναφέρει η σχετική εγκύκλιος η οποία στάλθηκε προς τη ΝΟΔΕ Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας. Οι σχετικές αιτήσεις από κάθε ενδιαφερόμενο, που πληροί τις αναγκαίες προϋποθέσεις, μπορεί να υποβάλλονται έως και τις 6 το απόγευμα της 15ης Μαρτίου 2012.

Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να συνοδεύονται από πρόσφατο πιστοποιητικό ποινικού μητρώου και – εφόσον ο ενδιαφερόμενος είναι πρώην βουλευτής – από δήλωση παραίτησής του από το δικαίωμα δικαστικής διεκδίκησης οποιουδήποτε ποσού αναδρομικώς οφειλομένων αναπροσαρμογών της βουλευτικής του αποζημίωσης, καθώς και κάθε άλλου ποσού που σχετίζεται με οποιοδήποτε τρόπο προς τη βουλευτική του ιδιότητα.

Οι υποψηφιότητες θα αξιολογηθούν από την Εκτελεστική Γραμματεία, κατόπιν εισηγήσεως του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής και θα ανακοινωθούν από τον Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr