Καλαμπάκα: Ο Νίκος Φωλίνας συνεχίζει πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μετεώρων

0 1.144

Ο Νίκος Φωλίνας συνεχίζει πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μετεώρων μετά και την τυπική σημερινή διαδικασία που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Καλαμπάκας.

Στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με πρόεδρο τον κ. Δημήτρη Κόττη ( λόγω απουσίας του κ. Γιώργου Παπανικολάου) έγινε η συνεδρίαση για την εκλογή των μελών του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και των μελών της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής»

Στην διαδικασία ψήφισαν 25 και οκτώ σύμβουλοι ήταν απών.

Πρόεδρος αναδείχθηκε με πρόταση του Δημάρχου και παλι ο κ. Νίκος Φωλίνας με 20 ψήφους ( 5 λευκά).

Αντιπρόεδρος αναδείχθηκε ο κ. Χαλατσάκης με πρόταση του κ. Αβραμόπουλου με 20 ψήφους ( 5 λευκά ) και γραμματέας κα Τσαραπατσάνη με 23 ψήφους (2 λευκά ) από τον συνδυασμό του κ. Παπαμιχαήλ.

Οι Οικονομική επιτροπή θα αποτελείται από τους: Θοδωρής Αλέκος – πρόεδρος, Λυπάς Δημήτριος – αντιπρόεδρος , Τσίκαρης Βασίλειος, Αρσενίου Γεώργιος , Κότης Δημήτριος , Παπαγεωργίου Χρήστος , Φροσυνάκη Μαρία, Παπαμιχαήλ Ιωάννης  και Τούλας Αντώνιος.

Η Ποιότητα Ζωής με πρόεδρο τον Γιώργο Θώμος θα αποτελείται από τους Αρσενίου Γιώργο – αντιπρόεδρος, Μπαντανίκα Νίκος, Κερασοβίτη Βασίλη, Παπανικολάου Γεώργιο, Παπάντο Κώνσταντίνο, Θεμέλη Σπύρο, Γρηγορίου Κωνσταντίνο και Παπαχρήστο Σωτήρη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr