Ανοιξιάτικος καιρός έως τα Θεοφάνεια – Αλλάζει από την Παρασκευή με βροχές

0 512

Τετάρτη 5-1-2022
Καιρός: Σχεδόν αίθριος σ΄ όλη τη χώρα, εξαίρεση με συννεφιά και λίγες ασθενείς βροχές η Θράκη, το ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και η δυτική Κρήτη. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τη νύχτα και το πρωί.

Άνεμοι: Νοτιάδες 4-6 Μποφόρ, στο βόρειο Ιόνιο και το βόρειο Αιγαίο 6-7 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στη βόρεια και κεντρική χώρα από 1 έως 19, στη δυτική και νότια από 7 έως 20, στα νησιά από 12 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια με συννεφιά, περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 4 έως 17 βαθμούς.

Στην Αττική ηλιοφάνεια, οι άνεμοι Νοτιοδυτικοί 4-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 8 έως 18 βαθμούς.

Πέμπτη 6-1-2022 Θεοφάνια
Καλός καιρός με ηλιοφάνεια και τοπική συννεφιά στις περισσότερες περιοχές. Λίγες βροχές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι Νοτιάδες 4-6 στο βόρειο Αιγαίο έως 7-8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση, στη βόρεια και κεντρική χώρα θα κυμανθεί από -1 έως 17 και στη δυτική και νότια από 7 έως 19 βαθμούς.

Παρασκευή 7-1-2022
Αλλαγή του καιρού με συννεφιά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Λίγα χιόνια στα βόρεια και κεντρικά ορεινά. Οι άνεμοι Νοτιάδες 4-6, στο βόρειο Αιγαίο Βοριάδες 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση, στη βόρεια και κεντρική χώρα θα κυμανθεί από -2 έως 13 και δυτική και νότια από 7 έως 17 βαθμούς.

Μιχάλης Σιούτας – Μετεωρολόγος

makthess.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr