Ισοπαλίες για Εθνικό και Μετέωρα

Νέο ενδιαφέρον απέκτησε από χθες το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΤ, όσον αφορά την κορυφή και το ποια ομάδα θα φτάσει τελικά στο στόχο της ανόδου.
Ο πρωτοπόρος Εθνικός, «πέταξε» δύο βαθμούς στο εκτός έδρας παιχνίδι του, με τους ψυχωμένους Παραληθαίους, που θα μπορουσαν να είχαν φτάσει και στη νίκη.

0 289

Νέο ενδιαφέρον απέκτησε από χθες το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΤ, όσον αφορά την κορυφή και το ποια ομάδα θα φτάσει τελικά στο στόχο της ανόδου.
Ο πρωτοπόρος Εθνικός, «πέταξε» δύο βαθμούς στο εκτός έδρας παιχνίδι του, με τους ψυχωμένους Παραληθαίους, που θα μπορουσαν να είχαν φτάσει και στη νίκη.

Νέο ενδιαφέρον απέκτησε από χθες το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΤ, όσον αφορά την κορυφή και το ποια ομάδα θα φτάσει τελικά στο στόχο της ανόδου.
Ο πρωτοπόρος Εθνικός, «πέταξε» δύο βαθμούς στο εκτός έδρας παιχνίδι του, με τους ψυχωμένους Παραληθαίους, που θα μπορούσαν να είχαν φτάσει και στη νίκη.
Το αποτέλεσμα αυτό εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η Φαρκαδόνα, που πέρασε νικηφόρα με 1-2 από την Μπάρα και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά από την κορυφή, με τη συνέχεια να προδιαγράφεται συγκλονιστική.
Πολλά παράπονα και χθες από τους ανθρώπους διαφόρων σωματείων για τη διαιτησία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για δεύτερη συνεχή αγωνιστική, η Χρυσαυγή δεν κατέβηκε να αγωνιστεί, με την ΑΕΤ να παίρνει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς.
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής:
*Κόζιακας – Ασκληπιός 1-0:
Μία ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Κόζιακας, ο οποίος παρουσίασε ένα αρκετά καλό πρόσωπο, χάνοντας σωρεία ευκαιριών. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ των γηπεδούχων, σημείωσε ο Μάριος Αγγελόπουλος στο 30, ενώ οι του Κόζιακα είχαν και 2 δοκάρια, με τους Καραίσκο και Κόκκοβα. Αξίζει να σημειωθεί , ότι ο Ασκληπιός αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 75’ λόγω αποβολής του Αναστασίου.
• Γενέσι – Πυργετός 3-2:
Πολύτιμη νίκη για το Γενέσι, στη μάχη που κάνει για να αποσπαστεί από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20’ με τον Καραβαγγέλη, αλλά οι του Πυργετού ισοφάρισαν στο 40’ με τον Πλαστήρα. Το Γενέσι πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Παναγιώτη Βαίου στο 65’, ενώ και πάλι ο Καραβαγγέλης στο 75’ έκανε το 3-1, εδραιώνοντας ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Μηνάς στο 77’ . Αξίζει πάντως να σημειωθεί , ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Κουτσάγια.
• Χρυσαυγή – ΑΕΤ 0-3 α.α.:
Χωρίς καν να αγωνιστεί, η ΑΕΤ έφτασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών, καθώς η Χρυσαυγή για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δεν κατέβηκε να παίξει, παρουσιάζοντας σημάδια διάλυσης.
• Μεγάρχη – Αναγ. Τρικάλων 1-1:
Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Μεγάρχης, με τις δύο ομάδες να δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα, ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία , αλλά το τελικό σκορ να μην ικανοποιεί κανέναν. Η αναμέτρηση κρίθηκε χάρη σε δύο χτυπήματα πέναλτι. Στο 65’ ο κ. Αποστόλου έδειξε την άσπρη βούλα υπέρ της Αναγέννησης, αποβάλλοντας παράλληλα τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Παπαγεωργίου. Η απόφαση αυτή του διαιτητή, προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών και των φιλάθλων της Μεγάρχης. Την εσχάτη των ποινών, μετουσίωσε σε τέρμα για τους φιλοξενούμενους ο Λίτσιος. Στο 85’ , ήρθε η σειρά των γηπεδούχων να κερδίσουν πέναλτι , ενώ παράλληλα αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης, Γιαννακός. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Γρ. Τριγώνης, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.
• Μετέωρα – Πετρωτό 0-0:
Αν και απουσίαζε το άγχος και η βαθμολογική σκοπιμότητα από τις δύο ομάδες, το θέαμα που παρουσίασαν Μετέωρα και Πετρωτό, ήταν μετριότατο και σαφώς θα άφησε ανικανοποίητο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο Καλαμπάκας. Οι δύο ομάδες, πάντως έδειξαν εντός αγωνιστικού χώρου ισοδύναμες, προσπαθώντας να φτάσουν στη νίκη, αλλά έλειπε η ουσία.

 

 Εδώ ο Μάριος Γραβάνης των Μετεώρων. Πολύ καλή εμφάνιση στον Αγώνα με το Πετρωτό
 

• Παραληθαίοι – Εθνικός 1-1:
Ένα τέρμα στην αρχή και ένα στην εκπνοή της αναμέτρησης , έκριναν την έκβαση του σημαντικότερου παιχνιδιού της αγωνιστικής.
Ο Εθνικός, έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στο Ρίζωμα και πλέον νιώθει καυτή την ανάσα της δεύτερης Φαρκαδόνας, που τον πλησίασε στον ένα βαθμό. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, για ένα ακόμη παιχνίδι πιστοποίησαν την καλή αγωνιστική τους κατάσταση, ενώ θα μπορούσαν να είχαν φτάσει και στη νίκη, αφού έχασαν αρκετές σημαντικές ευκαιρίες. Οι Παραληθαίοι προηγήθηκαν μόλις στο 1’ με ωραίο πλασέ του Τεντολούρη, ενώ το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρη σε αυτογκολ του Τάσου Γκανά.
• Δήμητρα/Απόλλων – Καστράκι 2-0:
Αν και έχασε ευκαιρίες με το τσουβάλι, η Δήμητρα ίδρωσε τελικά για να φτάσει στην επικράτηση επί του Καστρακίου, η απόδοση του οποίου κυμάνθηκε κάτω του μετρίου. Οι γηπεδούχοι σφυροκοπούσαν ανελέητα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα την αντίπαλη άμυνα, ωστόσο, μόλις στο 89’ με τον Καραλή, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, ενώ στο 91’ ο Μπαρμπαρούσης έκανε το τελικό 2-0. Η Δήμητρα, είχε και δύο δοκάρια, στο 70’ με το Χοτζάι και στο 80’ με τον Κάκια.
• Αχιλλέας – Φαρκαδόνα 1-2:
Αν και προηγήθηκε στο σκορ, ο Αχιλλέας δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα , γνωρίζοντας την ήττα με 1-2 από την ΑΕΦ, που σε συνδυασμό με την ισοπαλία που παραχώρησε ο Εθνικός στο Ρίζωμα, μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά από την κορυφή. Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 20’ με τον Κράβαρη, αλλά 2 λεπτά αργότερα, η Φαρκαδόνα ισοφάρισε με κεφαλιά του Χατζηλιάδη. Το τελικό 1-2 έκανε ο Τσίλιας στο 80’. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 9 ποδοσφαιριστές, καθώς αποβλήθηκαν, ο Σβάνας στο 82’ και ο Σιακαβάρας στο 85’.
Κρύα Βρύση – Φλαμούλι 0-1:
Η γηπεδούχος Κρύα Βρύση ήταν αυτή που έψαχνε περισσότερο τη νίκη στο παιχνίδι με το Φλαμούλι, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τελικά στην επικράτηση, χάρη στο γκολ του Μούσα στο 65’. Οι παίκτες του Γιώργου Λαγάρα, είχαν γενικά καλύτερη απόδοση, παρά το ότι η ομάδα αγωνιζόταν από το 55’ με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μουταλή. Οσον αφορά την Κρύα Βρύση, τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα ενόψει της συνέχειας, σχετικά με την υπόθεση παραμονή.

 

ΠΗΓΉ "Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" 

met_petrotosuc57549.jpg

ο Θοδωρής Φουρτούνης οδηγήται εκτός αγωνιστικού χώρου για τις πρώτες βοήθειες..

met_petrotosuc57553.jpg
Από τις καλες εμφανίσεις του Πετρωτού ο Ρούλης Μαυρίκος 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr