Δώρο και ευχές στον Λευτέρη Αβραμόπουλο στην Χρυσομηλιά για την προσφορά του – Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων

0 1.231

Στη Χρυσομηλιά Καλαμπάκας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Λευτέρης Αβραμόπουλος, καλεσμένος από τα παιδιά και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων όπου τον τίμησαν σχετικά για την προσφορά του στο σχολείο.

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος έγραψε σχετικά:

Σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της Χρυσομηλιάς, είχαν την ευγενή καλοσύνη να με καλέσουν στο πανέμορφο χωριό τους, το χωριό με τις περισσότερες πολύτεκνες οικογένειες της χώρας.

Ανταλλάξαμε ευχές για τις Άγιες Μέρες που έρχονται. Έχει ιδιαίτερη σημασία να στηρίξουμε αυτά τα χωριά, τους ανθρώπους που όχι μόνο μένουν και δημιουργούν, αλλά μεγαλώνουν με αρχές και αξίες τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Οφείλουμε αυτούς τους ανθρώπους να τους στηρίξουμε, αυτό κάνουμε σήμερα ως παράταξη «Δύναμη Ευθύνης», αυτό θα κάνουμε και αύριο ως Δημοτική Αρχή του Δήμου Μετεώρων.

Χρόνια πολλά σε όλους…
Καλά Χριστούγεννα!!!

 

Ακολουθεί ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Χρυσομηλιάς στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο για τα δώρα στα παιδιά μας.

Με την σειρά μας ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του προσφέραμε ένα συμβολικό δώρο σύλλογος για την χαρά που πρόσφερε στα παιδιά μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστούμε τους ανθρώπους που κάνανε τη δωρεά για το μπουφέ μας και συγκεκριμένα τους: Νίκο Ζαχαρόπουλο, Κώστα Φωτόπουλο, Ελένη Κουκουράβα, ζαχαροπλαστεία Δρούγκας και Ανανάς, ταβέρνα η “Ντίνα” της Χρυσομηλιάς, τη βιομηχανία Όλυμπος για τους χυμούς, το κέτερινγκ στην Πάτρα Φακαλος, το βιβλιοπωλείο Κώστας Παπαντος και τους γονείς που μας έφεραν και άλλα πολλά εδέσματα με αγάπη και χαρά

Από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Χρυσομηλιάς

Ευχόμαστε καλές γιορτές και καλή χρονιά

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr