Λευτέρης Αβραμόπουλος: Να ζητήσει συγνώμη ο κ. Δήμαρχος για το θέμα της Βιβλιοθήκης – Αλέκος η Βιβλιοθήκη είναι Δημοτική

0 899

Για τα όσα ειπώθηκαν το περασμένο διάστημα από τον Δήμαρχο και τον κ. Ηλιόπουλο στο θέμα της βιβλιοθήκης ζήτησε ο Λευτέρης Αβραμόπουλος στην έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μετεώρων και αν ισχύουν τα οσα ειπώθηκαν μπροστά σε εργαζόμενες για τον ίδιο ( Λευτέρη Αβραμοπουλο ) και την δημοτική ομάδα να ζητήσει συγνώμη ο κ. Δήμαρχος.

Ο κ. Φωλίνας πρόεδρος του Δ.Σ ζήτησε από την Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης να υπάρξει επικοινωνία και παρέμβαση του κ. Ηλιόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο για να δοθούν εξηγήσεις με τον κ. Ηλιόπουλο να απαντά πως θα τοποθετούνταν αν θα υπήρχε θέμα στη συνεδρίαση.

Ο κ. Δήμαρχος μίλησε για το περιστατικό και πως έγινε, χαρακτηρίζοντας τον κ. Ηλιόπουλο γυρολόγο στα μμε… να κανει τις τοποθετήσεις για το θέμα των κάδων και να κάνει επίθεση προσωπική σε κεινον. Η βιβλιοθήκη είναι Δημοτική και κανενός άλλου, και εσύ πήγες και είπες ψέμματα στον κ. Ηλιόπουλο οτι ο κ. Αλέκος δεν ψήφισε να μπουν οι κάδοι στην Ρόδου και ο Δήμαρχος τους έφερε πιο κάτω εκεί που τοποθετήθηκαν είπε στην τοποθέτηση του κ. Αλέκος, απαντώντας στον κ. Αβραμόπουλο.

Αν είπατε αυτές τις απαξιωτικές εκφράσεις που ειπώθηκαν μπροστά στο προσωπικό της Βιβλιοθήκης για μενα  και την παράταξή μου να ζητήσετε συγνώμη είπε με την σειρά του ο κ. Αβραμόπουλος…

Ο κ. Παπαμιχαήλ σε τοποθέτηση του είπε σχετικά πως σεβομαι την απόφαση του Δημάρχου και την σέβομαι.. δεν μπορούμε να κάνουμε τον ντετέκτιβ χωρίς να είμαστε μπροστα. Ας κάνουν δημοσια τοποθέτηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr