Έγκριση για την μελέτη Πολεοδομικού Σχεδίου Διοικητικών Ορίων Δ. Καλαμπάκας

Δόθηκε η έγκριση συμβασιοποίησης από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό στην ενταγμένη στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας μελέτη: «Μελέτη Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Διοικητικών Ορίων Δήμου Καλαμπάκας», προϋπολογισμού 374.246,95 ευρώ.

0 362

Δόθηκε η έγκριση συμβασιοποίησης από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό στην ενταγμένη στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας μελέτη: «Μελέτη Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Διοικητικών Ορίων Δήμου Καλαμπάκας», προϋπολογισμού 374.246,95 ευρώ. Δόθηκε η έγκριση συμβασιοποίησης από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό στην ενταγμένη στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας μελέτη: «Μελέτη Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Διοικητικών Ορίων Δήμου Καλαμπάκας», προϋπολογισμού 374.246,95 ευρώ.

Φορέας υλοποίησης της υπόψη μελέτης είναι ο Δήμος Καλαμπάκας.

Το ποσό της προς υπογραφή Σύμβασης είναι 357.237,51 ευρώ και μετά την παραπάνω έγκριση, ξεκινάνε από το Δήμο οι διαδικασίες για την υπογραφή της σχετικής Σύμβασης και την υλοποίηση της μελέτης.

Αντικείμενο της μελέτης είναι η σύνταξη του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ) εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Καλαμπάκας του Νομού Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η εκπόνηση της εν λόγω μελέτης θα ολοκληρωθεί σε δύο στάδια:

Στο πρώτο στάδιο θα διενεργηθεί ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης, προκειμένου να καταστεί εφικτή η διάγνωση των προβλημάτων, των προοπτικών αλλά και των τάσεων του Δήμου Καλαμπάκας και θα διατυπωθεί μια κατ’ αρχήν πρόταση ή ακόμη και εναλλακτικές προτάσεις για την χωροταξική και πολεοδομική οργάνωση της περιοχής.

Το δεύτερο στάδιο περιλαμβάνει την λεπτομερή επεξεργασία του ΓΠΣ, βάσει της πρότασης που θα προκριθεί από την διευθύνουσα υπηρεσία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr