Καιρός: Συννεφιασμένη η νέα εβδομάδα με τοπικές βροχές και κανονικές θερμοκρασίες

0 716

Δευτέρα 15-11-2021
Καιρός: Συννεφιά στις περισσότερες περιοχές, ενίσχυση των ανέμων, τοπικές βροχές με σποραδικές καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, λίγες βροχές στην Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τη Στερεά, την Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη.

Άνεμοι: Στο Ιόνιο Νοτιάδες 6-8, στο Αιγαίο Βοριάδες 5-7 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στα βόρεια και κεντρικά από 2 έως 14, στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά από 8 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη συννεφιά, το πρωί τοπικές ομίχλες το πρωί, από το απόγευμα λίγες ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 7 έως 15 βαθμούς.

Στην Αττική ηλιοφάνεια με συννεφιά, πιθανές ασθενείς βροχές στα βόρεια. Οι άνεμοι Βορειοανατολικοί 4-6 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 10 έως 19 βαθμούς.

Τρίτη έως Πέμπτη 16-18/11/2021
Συννεφιά με τοπικές βροχές στα δυτικά, στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα ηλιοφάνεια με συννεφιά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο Νοτιοανατολικοί 5-7, στο Αιγαίο Βορειοανατολικοί 5-7 Μποφόρ με εξασθένιση από την Τετάρτη. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει, οι μέγιστες τιμές στα βόρεια και κεντρικά τμήματα στους 12-16, στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά στους 17-20 βαθμούς.

Παρασκευή έως Κυριακή 19-21/11/2021
Την Παρασκευή συννεφιά στις περισσότερες περιοχές με τοπικές βροχές στην κεντρική, ανατολική και νότια χώρα και τοπικές καταιγίδες στην Κρήτη. Το Σάββατο και την Κυριακή βελτιωμένος καιρός σ’ όλη τη χώρα, εξαίρεση η Κρήτη με συννεφιά και τοπικές βροχές. Οι άνεμοι Βοριάδες στα πελάγη 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει, οι μέγιστες τιμές στα βόρεια και κεντρικά τμήματα στους 12-17 στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά στους 17-21 βαθμούς.

 

Μιχάλης Σιούτας – Μετεωρολόγος

makthess.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr