Προσεχώς ο δήμαρχος θα μας εντυπωσιάσει ω λα λα – Γράφει ο ΟΧΙάς

0 797

Συνέντευξη τύπου ετοιμάζει ο δήμαρχος της καρδιά μας για μελέτες.

Το ότι καταθέσαν μελέτες δεν σημαίνει ότι θα εγκριθούν, αν λάβουμε υπόψη το πώς κατασκευάζονται τα έργα όπως τα νέα πεζοδρόμια και τον χρόνο υλοποίησης όπως το νέο δίκτυο ύδρευσης… ζήσε Μάη να φας τριφύλλι.

Δελτίο τύπου στις 17-8- 2020: Στο πλαίσιο των επικείμενων εορταστικών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια ανεξαρτησίας από την Επανάσταση του 1821. Μας πιπίλιζαν για έργα 531.605 ευρώ όπως:

α) Σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων, προϋπολογισμού 170.000 ευρώ. ΜΙΝΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ.
β) Κατασκευή ποδηλατοδρόμου διπλής κατεύθυνσης στο νέο σχέδιο πόλεως μήκους 1,6 χλμ προϋπολογισμού 231.400 ευρώ.
γ) Αναστήλωση – συντήρηση του ιστορικού μνημείου ‘’Κονάκι Μέκιου’’ στην Περιστέρα Καλαμπάκας, προϋπολογισμού 84.000 ευρώ, ΦΑΓΑΤΕ ΠΟΡΤΑ.
δ) Εκσυγχρονισμός και Πολιτιστική Αναβάθμιση!!!!! του πεζοδρόμου πλησίον του δημοτικού μεγάρου του Δήμου Μετεώρων συμπεριλαμβανομένου και του κυκλικού κόμβου, προϋπολογισμού 46.205 ευρώ. Ευτυχώς που ο κόμβος θα αναβαθμιστεί με το πρόγραμμα ανοιχτό κέντρο εμπορίου.

16-2-202 0 Λύπας λαλούσε «Να γίνει ανθρωπινή η πόλη, να μπει τάξη με τα τραπεζοκαθίσματα και με το κυκλοφοριακό». Αυτές είναι οι προτεραιότητες.

Πριν λίγες μέρες ο Τούλας τα έβγαλε στη φόρα. Γελάει ακόμα το παρδαλό κατσίκι.

Στις 4-3-2020 μας παραμυθιάζατε:  Μέσα πίεσης προς τους οφειλέτες και παράταση στη δυνατότητα ρύθμισης οφειλών ενέκρινε το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜ. Άντε τώρα να σας πάρουμε στα σοβαρά. Την στιγμή που δεν μπορείτε ούτε σωστούς λογαριασμούς να εκδώσετε.

Στις 21-2-2020 «Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜ για λάθος στους λογαριασμούς ύδρευσης». Κρίμα που πληρώναμε και έξτρα οικονομολόγο με μπλοκάκι, ρουσφέτι μπα, όλα στο φως.

 

Γράφει ο ΟΧΙάς

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr