Καλαμπάκα – Εγκλωβισμένοι στα χιόνια οι κάτοικοι ορεινών περιοχών και σε ξενοδοχείο της Χρυσομηλιάς

Εγκλωβισμένοι στα χιόνια είναι οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών της Καλαμπάκας και δη των πρώην Δήμων Καστανιάς, Κλεινοβού, Ασπροποτάμου και Μαλακασίου αφού το χιόνι έχει ξεπεράσει το 1,5 μέτρο και φτάνει τα δυο.

0 354

Εγκλωβισμένοι στα χιόνια είναι οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών της Καλαμπάκας και δη των πρώην Δήμων Καστανιάς, Κλεινοβού, Ασπροποτάμου και Μαλακασίου αφού το χιόνι έχει ξεπεράσει το 1,5 μέτρο και φτάνει τα δυο. Εγκλωβισμένοι στα χιόνια είναι οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών της Καλαμπάκας και δη των πρώην Δήμων Καστανιάς, Κλεινοβού, Ασπροποτάμου και Μαλακασίου αφού το χιόνι έχει ξεπεράσει το 1,5 μέτρο και φτάνει τα δυο.

Το έργο του αποχιονισμού ιδιαίτερα δύσκολο αφού πλέον χρειάζονται μεγάλοι φορτωτές για την διάνοιξη των δρόμων και πολλά από τα παραπάνω χωριά έχουν μέρες χωρίς ρεύμα και τελειώνουν και τα βασικά αγαθά ( διατροφή – θέρμανση – νερό ).

Η Δημοτική Αρχή Καλαμπάκας καταβάλει κάθε προσπάθεια για την διάνοιξη των δρόμων αλλά το αρκετό χιόνι και βλάβες που έχουν αρχίσει να παρουσιάζονται στα μηχανήματα κάνουν ακόμα ποιο δύσκολο το έργο.

Στη προσπάθεια και η περιφερειακή ενότητα Τρικάλων στην περιοχή ευθύνης της με τον αντιπεριφεριάρχη κ. Μιχαλάκη να συντονίζει το έργο του αποχιονισμού έχοντας πολύ καλή συνεργασία με την Δημοτική Αρχή Καλαμπακας και δη τον κ. Γιάννη Ζαρόπουλο.

Εγλωβισμένοι στο “ΜΑΓΕΜΑ”

Ωστόσο εγκλωβισμένοι από την περασμένη Τετάρτη μένουν άνθρωποι στο ξενοδοχείο “Μάγεμα” λίγο πιο πάνω από την Χρυσομηλιά αφού το χιόνι έχει αρκετό ύψος και τα μηχανήματα δεν μπορούν φτάσουν ως εκεί. Στο ξενοδοχείο έχουν “εγκλωβιστεί” τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και επισκέπτες ενώ και τα βασικά είδη ανάγκης όπως είπε στο kalabakacity.gr τελειώνουν…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr