Στο έλεος των αγριογούρουνων καλλιέργειες καλαμποκιού στο Αγιόφυλλο Καλαμπάκας

0 1.341

Μεγάλες είναι οι ζημιές σε διάφορες καλλιέργειες και στην συγκεκριμένη περίπτωση καλλιέργειες καλαμποκιού στο Αγιόφυλλο Καλαμπάκας.

Για το θέμα είχαμε κανει αρκετές αναφορές στο παρελθόν με τους παραγωγούς να ζητούν από το κράτος την λήψη μέτρων χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Και φέτος το πρόβλημα έντονο και το επισημαίνει ο πρόεδρος του Αγιοφύλλου κ. Ζήσης Καραγιάννης από το προφιλ του στο facebook γράφωντας.

Τους αγρότες τους φτάνει ο παρατεταμένος καύσωνας, δεν μπορούν να τα βάλουν με το θεό. Άλλα σύμβαση με Δασαρχείο, ΕΛΓΑ, Υπουργείο, Φιλοζωικές Οργανώσεις, Κυβέρνηση, Δήμο Μετεώρων δεν υπέγραψαν, ώστε να τα ιζουν, αρκούδες και αγέλες γουρουνιών. Τι δεν καταλαβαίνετε, επί τέλους. Μετρήσετε τη ζημία και αποζημιωστε τους απροστάτευτους αγρότες. Δεν είναι δυνατόν ο Αγρότης να ταΐζει για ενενήντα μέρες το χρόνο την πανίδα, μίας περιοχής. Αν δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, ελάτε να δείτε, τουλάχιστον να σας δεθεί το στομάχι κόμπος. Τι θέλετε να κάνουμε, ώστε να καταλάβετε, ότι είναι τεράστια πολυετής πληγή; Του χρόνου φυσικά θα εισαγετε καλαμπόκι. Αν αυτός είναι στόχος, ε τον πετύχατε. Αλήθεια οι κ. Εισαγγελείς τι λένε για όλα αυτά;

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr