Λύση της συνεργασίας με τον Σύλλογο Η ΣΤΕΓΗ ψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο

0 457

Το θέμα Λύση της σύναψης συνεργασίας του Δήμου Καλαμπάκας με το φιλοζωικό σύλλογο «Η ΣΤΕΓΗ» για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου (απόφαση 322/2014) συζητήθηκε στην αποψινή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μετεώρων.

Το θέμα ξεκίνησε με τοποθέτηση του αρμόδιου αντιδημάρχου σε θέματα αδέσποτων κ. Θεοχάρη που αναφέρθηκε στο πρόσωπο του κ. Κτενά προέδρου του Φιλοζωικού Σωματείου Η ΣΤΕΓΗ κάνοντας σε βάρος του ιδιαίτερη αναφορά πως δημιουργεί προβλήματα στους κατά καιρούς αρμόδιους αντιδημάρχους ενώ έκανε καταγγελία σχετικά με σκυλί που άφησε στον Κονισκό και δημιούργησε προβλήματα… Ο κ. Θεοχάρης επίσης είπε πως την δομή που έχει φτιάξει ο Δήμος Μετεώρων την έχει επισκεφθεί εισαγγελέας και δεν χρειάζεται πλέον να υπάρχει η όποια συνεργασία με τον κ. Κτενά.

Τοποθέτηση για τα όσα ανέφερε ο κ. Θεοχάρης και την αναφορά που έκανε στον κ. Κτενά τοποθετήθηκε ο κ. Πάλλας ο οποίος τόνισε πως οι εν λόγο καταγγελίες που έγιναν είναι θέμα της δικαιοσύνης και όχι του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την συνεργασία με τον κ. Κτενά έπρεπε να την είχαμε λύση χθες… είπε ο κ. Θώμος καθώς υπάρχει και η δομή που δημιούργησε ο Δήμος.

Ήταν προβληματική η συνεργασία μας με τον κ. Κτενά, δεν ξέρω τι φταίει, εγώ τον είχα και στο ψηφοδέλτιο είπε ο Δήμαρχος κ. Αλέκος. Η περισυλλογή των αδέσποτων είναι θέμα του Δήμου και όχι κάποιων άλλων. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και να πάτε να δείτε την δομή που έγινε. Δυστυχώς η συνεργασία με τον κ. Κτενά έφτασε στο τέλος, οι δικές μας οι εγκαταστάσεις είναι καλύτερες και σας καλώ να ψηφίσετε την λύση της συνεργασίας είπε ο κ. Αλέκος προς τους Δημοτικούς Συμβούλους.

Με λυπεί το γεγονός ότι ένας ακόμη σύμβουλός σας είναι απέναντί σας, με λυπεί το γεγονός ότι ένας Φιλοζωικός Σύλλογος θέλει να συνεργαστεί και να βοηθήσει και εσείς δεν θέλετε την βοήθεια του είπε ο κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης. Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο και να δείτε το πρόβλημα πως έχει. Νομίζω πως δεν ζείτε στην Καλαμπάκα, νομίζω οτι δεν βλέπετε το πρόβλημα. Πάτε από το σπίτι στο Δημαρχείο. Είστε μια αδύναμη δημοτική αρχή… Στα λεγόμενα έκανε τοποθέτηση ο κ. Αλέκος αποκαλώντας τον κ. Αβραμόπουλο “παιδί μου” με τον κ. Αβραμόπουλο να ζητά τον σχετικό σεβασμό!

Ο κ. Αβραμόπουλος και η Δημοτική του Ομάδα ψήφισαν όχι στην λύση της συνεργασίας ενώ οι υπόλοιποι δημοτικού σύμβουλοι ( ομάδα Δημάρχου, Παπαμιχαήλ και ο κ. Χατζιάρας ) ναι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr