Έκοψαν την πίτα τους οι Γυναίκες της Ασπροκκλησιάς

Πρωτοχρονιάτικες πίτες δεν κόβουν μόνο σύλλογοι και φορείς αλλά και ομάδες ανθρώπων και μάλιστα το διασκεδάζουν, οργανώνοντας μικρές εκδηλώσεις.

0 453

Πρωτοχρονιάτικες πίτες δεν κόβουν μόνο σύλλογοι και φορείς αλλά και ομάδες ανθρώπων και μάλιστα το διασκεδάζουν, οργανώνοντας μικρές εκδηλώσεις. Πρωτοχρονιάτικες πίτες δεν κόβουν μόνο σύλλογοι και φορείς αλλά και ομάδες ανθρώπων και μάλιστα το διασκεδάζουν, οργανώνοντας μικρές εκδηλώσεις.

Μια τέτοια εκδήλωση έλαβε χώρα στην Ασπροκκλησιά Καλαμπάκας το περασμένο Σάββατο όπου οι γυναίκες του χωριού έκοψαν την δική τους Πρωτοχρονιάτικη πίτα σε καφενείο του χωριού. Η κοπή της πίτας έγινε στο καφενείο του Τάσου Πινιάρα και οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με δημοτική ορχήστρα από ντόπιους καλλιτέχνες ενώ απόλαυσαν διάφορα εδέσματα που έφτιαξαν οι ίδιες αλλά και του καταστήματος.

Παρών στην εκδήλωση και άντρες του χωριού και δη ο πρόεδρος κ. Λάζαρος Γκουλιάφας καθώς και ο Ιερέας που ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

asprokklhsia DSC02835asprokklhsia DSC02836asprokklhsia DSC02841asprokklhsia DSC02843asprokklhsia DSC02884asprokklhsia DSC02885asprokklhsia DSC02887

asprokklhsia DSC02827

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr