Έκοψε την πίτα του ο Εξωραϊστικός Μορφωτικός όμιλος Βασιλικής

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε σήμερα το μεσημέρι ο Εξωραϊστικός Μορφωτικός Όμιλος Βασιλικής παρουσία του αντιδημάρχου Καλαμπάκας κ. Δημήτρη Λύπα της προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κας Κολώνα Βάια, του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και μελών του συλλόγου.

0 443

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε σήμερα το μεσημέρι ο Εξωραϊστικός Μορφωτικός Όμιλος Βασιλικής παρουσία του αντιδημάρχου Καλαμπάκας κ. Δημήτρη Λύπα της προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κας Κολώνα Βάια, του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και μελών του συλλόγου. Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε σήμερα το μεσημέρι ο Εξωραϊστικός Μορφωτικός Όμιλος Βασιλικής παρουσία του αντιδημάρχου Καλαμπάκας κ. Δημήτρη Λύπα της προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κας Κολώνα Βάια, του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και μελών του συλλόγου.

Ο Ιερέας του χωριού ευλόγησε τις δυο πίτες και ευχήθηκε σε μικρούς και μεγάλους καλή χρονιά, υγεία και όρεξη για προσφορά στον τόπο. Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του ΕΜΟΒ κ. Ζιάκας Αθανάσιος, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Λύπας καθώς και η κα Βίκυ Ρετζελά εκ μέρους των χοροδιδασκάλων.

Οι δυο πίτες μοιράστηκαν στα μικρά μέλη του συλλόγου αλλά και στους γονείς ενώ ο σύλλογος φρόντισε τα μικρά παιδιά να πάρουν φεύγοντας και από ένα μικρό δωράκι.

Επίσης στην εκδήλωση ανακοινώθηκε και η ημερομηνία διεξαγωγής του ετήσιου χορού του συλλόγου που θα γίνει το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο κέντρο ΝΕΡΑΙΔΑ.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μετά από τις εκλογές που έγιναν στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη, έχει ως εξής:

Ο Εξωραϊστικός Μορφωτικός Όμιλος Βασιλικής σας ανακοινώνει το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέχθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2011 αποτελείται από τα παρακάτω μέλη:

1. Ζιάκας Αθανάσιος του Γρηγορίου – ΠΡΟΕΔΡΟΣ

2. Παπίας Παναγιώτης του Νικολάου – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

3. Καραλή Ελένη – ΤΑΜΙΑΣ

4. Γούλα Αγγελική – ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

5. Παναγιώτου Μαρία του Θεοδώρου

6. Τσότσολα Αναστασία του Παναγιώτη

7. Παναγιώτου Ευθυμία του Μιχαήλ

Αναπληρωματικά Μέλη

1. Ζιάκα Ελευθερία

2. Καραγιάννης Νικόλαος του Αποστόλου

3. Κώτσιας Θεόδωρος του Μιχαήλ

Εποπτικό Συμβούλιο

1. Αγγέλη Χρύσα

2. Ρεντζελά Βίκυ

3. Καραλή Παναγιώτα

emov IMG 2984

Επάνω ο νέος πρόεδρος του ΕΜΟ Βασίλικης κ. Ζιάκας Αθανάσιος

emov IMG 2997emov IMG 3004emov IMG 3011emov IMG 3048 

emov IMG 2971

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr