Α1 Ερασιτεχνική – Τα σημερινά παιχνίδια

Μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου και της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας σειρά έχουν σήμερα το μεσημέρι στις 15:00 τα παιχνίδια της Α1 Ερασιτεχνικής του Β’ ομίλου όπου αγωνίζονται οι ομάδες της περιοχής μας.

0 303

Μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου και της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας σειρά έχουν σήμερα το μεσημέρι στις 15:00 τα παιχνίδια της Α1 Ερασιτεχνικής του Β’ ομίλου όπου αγωνίζονται οι ομάδες της περιοχής μας.

Μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου και της Α Ερασιτεχνικής κατηγορίας σειρά έχουν σήμερα το μεσημέρι στις 15:00 τα παιχνίδια της Α1 Ερασιτεχνικής του Β’ ομίλου όπου αγωνίζονται οι ομάδες της περιοχής μας.

Ας θυμίσουμε πως έχουν σήμερα τα παιχνίδια:

Αμπελάκια – Πανχασιακός: Δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για την ομάδα του Γάβρου απέναντι στην νεανική ομάδα των Τρικάλων. Παρόλα αυτά μπορεί να αποδράσει με ένα θετικό αποτέλεσμα λόγω της εμπειρίας των παιχτών αλλά και της καλής ψυχολογίας μετά την νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής.

Δροσερό/Μουριά – Περιστέρα: Δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα έχει ο Άρης. Η κακή ψυχολογία μετά τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα δεν πρέπει να επηρεάσει τους παίχτες του Γιώργου Ράτζα αν θέλουνε να αποδράσουν με το διπλό. Σίγουρα η νίκη είναι μονόδρομος για την Περιστέρα.

Βυτουμάς – Πρίνος: Εντός έδρας παιχνίδι που κρύβει παγίδες για τους παίχτες του Νίκου Στεφόπουλου. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί ο αντίπαλος διότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία και μπορεί να κάνει ζημιά. Πάντως είναι μια καλή ευκαιρία για τον σοβαρό Βυτουμά να κερδίσει και ανέβει ακόμη παραπάνω στην βαθμολογία.

Ελευθεροχώρι – Χρυσομηλιά: Μονόδρομος η νίκη και για τις δύο ομάδες που θέλουνε να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Μπορεί το διπλό η Δόξα αρκεί οι παίχτες του Βαγγέλη Βλάχου να πιάσουνε καλή απόδοση και να προσέξουμε τους επικίνδυνους παίχτες του αντιπάλου.

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές της Κυριακής στις 15:00 μμ.

  • Πηγη – Λυγαριά Καπερωνης Μανασης Μ – Τσιουλης
  • Βυτουμα – Πρίνος Στεφοπουλος Ροτσας – Δουλοπουλος Ευθ
  • Αμπελάκια – Πανχασιακός Ανδριοπουλος Τζανης – Λεωνιδας Σ
  • Πιαλεία – Μεγάρχη Παντος Πελεκάνος – Χιωτης
  • Πυργετός – Γόμφοι Τζοφωλης Νιωτη – Ρουσσης
  • Πύργος – Δενδροχώρι Μανασης Κ Νικου – Καψούρας
  • Ενωση Δ.Μ – Περιστέρα Μπαιρακτάρης Ραπτης – Αβρααμ
  • Πορταικός – Φωτάδα Κουτσαγιας Μπλετσας – Καρδασης
  • Ελευθ/ρι – Χρυσομηλια Βουτσελας Μαμαλης – Ταναγιας
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr