Καιρός: Τοπικές βροχές την Τετάρτη στη δυτική και βόρεια Ελλάδα – Πτώση της Θερμοκρασίας

0 639

Τετάρτη, 14-4-2021 – Συννεφιά με τοπικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη. Λίγες καταιγίδες πιθανές στα βόρεια ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα καλός καιρός με ηλιοφάνεια και παροδική συννεφιά. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Άνεμοι, Βορειοδυτικοί στο Ιόνιο 4-6 Μποφόρ, Νοτιοδυτικοί στο Αιγαίο 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στη βόρεια και κεντρική χώρα από 2 έως 21, στο Ιόνιο, τη δυτική και νότια χώρα από 7 έως 22, στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο από 9 έως 19, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 10 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με συννεφιά, λίγες βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα. Άνεμοι μεταβλητοί, το βράδυ Βοριάδες 4-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 7 έως 19 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με συννεφιά, ανέμους Νοτιάδες 4-6 Μποφόρ και θερμοκρασία από 9 έως 21 βαθμούς.

Πέμπτη, 15-4-2021
Καλός καιρός με ηλιοφάνεια και παροδική συννεφιά στις περισσότερες περιοχές. Λίγες βροχές στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη με λίγα χιόνια στα ορεινά, τοπικές βροχές και στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι Βοριάδες 4-6 Μποφόρ, στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα Νοτιοδυτικοί 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση.

Παρασκευή, 16-4-2021
Τις πρωινές ώρες ηλιοφάνεια με τοπική συννεφιά, εξαίρεση η δυτική Ελλάδα με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Από το απόγευμα και το βράδυ αλλαγή του καιρού με τοπικές βροχές και στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα με χιόνια στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι από Βόρειες και Ανατολικές διευθύνσεις 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή ακόμα πτώση.

Γράφει ο Μετεωρολόγος Μιχάλης Σιούτας

makthess.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr