Δυο ακόμα συλλήψεις για ναρκωτικά στα Τρίκαλα

Σε δύο ακόμα συλλήψεις τρικαλινών προχώρησε χθες το μεσημέρι το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων για υπόθεση με σχετίζεται με προμήθεια και αγορά ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, σύμφωνα με το σήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης, στις 2.30 μ.μ. αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων, συνέλαβαν δυο τρικαλινούς ηλικίας 24 και 44 ετών.

0 307

Σε δύο ακόμα συλλήψεις τρικαλινών προχώρησε χθες το μεσημέρι το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων για υπόθεση με σχετίζεται με προμήθεια και αγορά ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, σύμφωνα με το σήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης, στις 2.30 μ.μ. αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων, συνέλαβαν δυο τρικαλινούς ηλικίας 24 και 44 ετών. Σε δύο ακόμα συλλήψεις τρικαλινών προχώρησε χθες το μεσημέρι το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων για υπόθεση με σχετίζεται με προμήθεια και αγορά ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το σήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης, στις 2.30 μ.μ. αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων, ύστερα από αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών, συνέλαβαν στα Τρίκαλα, δυο τρικαλινούς ηλικίας 24 και 44 ετών, διότι στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε ένα φιξάκι ηρωίνης βάρους πεντακοσίων (0,5) χιλιοστογράμμων το οποίο αγόρασε από τον 44χρονο λίγο προ της σύλληψης των.
Σε νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα του 44χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-τρία (3) ανισοβαρή δέματα σε νάιλον περιτύλιγμα που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους έξι γραμμαρίων και πεντακοσίων χιλιοστογράμμων (6,5) γρ.
-πέντε (5) ναρκωτικά δισκία Hipnosedon και
-τέσσερα (4) βαμβάκια εμποτισμένα με ηρωίνη.
Οι παραπάνω δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος δικογραφία θα παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Τρικάλων, ενώ τα προαναφερθέντα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr