Lockdown – Aττική: Click away Δευτέρα με Παρασκευή, Σαββατοκύριακο με κλειστά καταστήματα

0 317

Σε μία τηλεδιάσκεψη θρίλερ, οι λοιμωξιολόγοι καταλήγουν να εισηγηθούν στην κυβέρνηση νέα μέτρα για την Αττική τα παρακάτω:

  • Click away στα καταστήματα από Δευτέρα έως Παρασκευή
  • Κλειστά τα καταστήματα το Σαββατοκύριακο
  • Απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 6 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα
  • Ανοιχτά παραμένουν τα γυμνάσια. Κλειστά παραμένουν τα λύκεια. To ίδιο θα ισχύει, όσον αφορά τα σχολεία και για τη Θεσσαλονίκη, που είναι κόκκινη περιοχή

Yπενθυμίζεται ότι οι επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης από τον Νίκο Χαρδαλιά για τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής, 5 Φεβρουαρίου, έχουν πάρει αναβολή μέχρι νεωτέρας, καθώς η μαραθώνια συνεδρίαση της επιτροπής των 32 ειδικών του Υπουργείου Υγείας αδυνατεί να καταλήξει σε απόφαση για νέα μέτρα για την Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, η συνεδρίαση της επιτροπής εξελίχηκε σε θρίλερ από νωρίς, καθώς διατυπώνονται έντονες διαφωνίες για τους κλάδους και τις δραστηριότητες που θα πρέπει να κλείσουν, με αρκετούς στην επιτροπή να επιμένουν στην ανάγκη να ληφθεί απόφαση για καθολικό lockdown στην Αττική με κλείσιμο σχολείων και λουκέτο στο λιανεμπόριο, δηλαδή κλειστά καταστήματα χωρίς click away ή click inside. 

 

ethnos.gr  – Δήμητρα Ευθυμιάδου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr