Λαρισαίοι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας οι δύο νεκροί ορειβάτες στον Όλυμπο

0 1.946

Λαρισαίοι γιατροί είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άντρες που εντοπίστηκαν νεκροί στον Όλυμπο μετά από πτώση χιονοστιβάδας. Πρόκειται για έναν 46χρονο και έναν 49χρονο και οι δύο τους γιατροί που εργάζονται στο Γενικό νοσοκομείο Λάρισας και μάλιστα στην πρώτη γραμμή της μάχης για τον κορονοϊό (παθολόγος και αναισθησιολόγος)

Σύμφωνα με το larissanet.gr οι δύο άτυχοι γιατροί που έχασαν τη ζωή τους όταν καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα στον Όλυμπο είναι οι Θεόδωρος Χατζόπουλος αναισθησιόλογος και Τηλέμαχος Ζαφειρίδης παθολόγος, που εργαζόταν στη ΜΕΘ του ΓΝΛ

Το ορειβατικό ατύχημα  έγινε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στον Όλυμπο, στη θέση «Ξερολάκι» όταν χιονοστιβάδα παρέσυρε δύο ορειβάτες.

Τρίτο μέλος της ορειβατικής παρέας ενημέρωσε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ενώ στο σημείο έσπευσαν η 8η ΕΜΑΚ Λάρισας και 2η ΕΜΑΚΘεσσαλονίκης  καθώς και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ κινητοποιήθηκε και ελικόπτερο τύπου Super Puma.

Δυστυχώς οι νεώτερες πληροφορίες από την 8η ΕΜΑΚ αναφέρουν ότι και οι δύο που εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους είναι νεκροί. Οι δύο νεκροί μεταφέρονται στον Κοκκινοπηλό και από εκεί στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στους συναδέλφους τους.

thessaliatv.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr