Ένα Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στο 3ο Δημοτικό Σχολείο

Ένα αξιόλογο Χριστουγεννιάτικο παζάρι στήθηκε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας και ξεκίνησε να λειτουργεί από σήμερα Τετάρτη.

0 319

Ένα αξιόλογο Χριστουγεννιάτικο παζάρι στήθηκε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας και ξεκίνησε να λειτουργεί από σήμερα Τετάρτη. Ένα αξιόλογο Χριστουγεννιάτικο παζάρι στήθηκε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας και ξεκίνησε να λειτουργεί από σήμερα Τετάρτη.

Οι μαθητές μαζί με τους δασκάλους και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων κατασκεύασαν όμορφες Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες οι οποίες πωλούνται σε πολύ μικρό κόστος προκειμένου με ατ χρήματα που θα συγκεντρωθούν να δημιουργηθεί η αίθουσα της Μουσικής και να εξοπλιστεί ανάλογα για τα μαθήματα.

Στην Χριστουγεννιάτικη αγορά, συμμετέχει το 1ο ειδικό σχολείο καθώς και το τμήμα ένταξης με υπεύθυνη την κα Ιωάννα Κούζα.

Οι υπεύθυνες δασκάλες στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι είναι οι κες Καλαμπάκα Έλσα και Τάχα Μαρία καθώς και οι κες Σταμπουλίδου Σοφία και Φυτιλή Χριστίνα.

Κοντά στην προσπάθεια ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Χρήστος Γκόντης που στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί τα παιδιά τους εκπαιδευτικούς και του γονείς και σε αυτό το εγχείρημα.

Εκθέματα από το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι θα εκτεθούν και σε λίγες ημέρες στην Παραμυθένια Πολιτεία σε ειδικό περίπτερο που θα έχει το σχολείο.

Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι θα λειτουργήσει την Πέμπτη ( αύριο ) από τις 12:00 μ.μ έως 14:30 και από 17:30 έως και 20:30 και την Παρασκευή από 17:30 έως 20:30.

3o dimotiko sxoleioIMG 4302

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr