Τρίκαλα – Κλοπή πετρελαίου από σχολείο της Πύλης

Όλο και περισσότερες γίνονται οι κλοπές καυσίμων το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πριν λίγο καιρό γράψαμε για κλοπές βενζίνης από ρεζερβουάρ αυτοκινήτων της Καλαμπάκας.

0 291

Όλο και περισσότερες γίνονται οι κλοπές καυσίμων το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πριν λίγο καιρό γράψαμε για κλοπές βενζίνης από ρεζερβουάρ αυτοκινήτων της Καλαμπάκας. Όλο και περισσότερες γίνονται οι κλοπές καυσίμων το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πριν λίγο καιρό γράψαμε για κλοπές βενζίνης από ρεζερβουάρ αυτοκινήτων της Καλαμπάκας.

Σήμερα ένα νέο παρόμοιο περιστατικό από την Πύλη Τρικάλων είδε το το φως της δημοσιότητας και το αναδημοσιεύουμε από την ιστοσελίδα trikalanews.gr

Ποσότητα 500 λίτρων πετρελαίου θέρμανσης, αφαίρεσαν άγνωστοι από το Δημοτικό Σχολείου Αγίου Βησσαρίωνα στον Δήμο Πύλης Τρικάλων. Η κλοπή, εκτιμάται ότι έγινε το Σαββατοκύριακο που πέρασε και οι δράστες, προκάλεσαν και φθορές στην δεξαμενή.

Στο σημείο, βρέθηκε σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr και η σήμανση της Ασφάλειας Τρικάλων για να πάρει αποτυπώματα από τον χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι το δεύτερο περιστατικό κλοπής πετρελαίου από σχολείο στον Νομό Τρικάλων που καταγράφετε, ύστερα από την κλοπή πετρελαίου από το Νηπιαγωγείο Κλοκοτού του Δήμου Φαρκαδόνας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr