Καλαμπάκα – Συνεδρίασε το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας

Την Δευτέρα 12-12-2011 και 12.00 π.μ συνήλθε σε αίθουσα του Δημαρχείου Καλαμπάκας σε δημόσια συνεδρίαση το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαμπάκας

0 215

Την Δευτέρα 12-12-2011 και 12.00 π.μ συνήλθε σε αίθουσα του Δημαρχείου Καλαμπάκας σε δημόσια συνεδρίαση το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαμπάκας Την Δευτέρα 12-12-2011 και 12.00 π.μ συνήλθε σε αίθουσα του Δημαρχείου Καλαμπάκας σε δημόσια συνεδρίαση το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαμπάκας ( που συστάθηκε με την 116/2011 απόφαση Δ.Σ.) ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Κου Δημήτριου Γ. Σακελλαρίου για τον προγραμματισμό δράσεων και τη λήψη μέτρων της χειμερινής περιόδου.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν εκτός του Δημάρχου ο Δημ. Σύμβουλος κος Κεραμάς, ο εκπρόσωπος της Σ.Μ.Υ. Τρικάλων Αν/χης Κ. Παπαχρήστος , ο εκπρόσωπος του Α.Τ.. Καλαμπάκας Αστυνόμος κος Ραμμόπουλος Βασίλειος , ο εκπρόσωπος της Π.Υ. Καλαμπάκας Υποπυραγός κος Παπαγεωργίου Βασίλειος , ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καλαμπάκας κος Τόλης Κων/νος καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Καλαμπάκας κ.κ. Αλμπάνης και Κουφοχρήστος.

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας παρουσίασε λεπτομερώς την υφιστάμενη κατάσταση και έθεσε βασικά ζητήματα της διευθέτησης ρεμμάτων, των αναγκών για αντιπλημμυρική προστασία σύμφωνα με τα έγγραφα της Γ.Γ. Πολιτικής προστασίας.

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας αναφέρθηκε στις δράσεις και τα μέτρα που έχουν ληφθεί από την πλευρά του Δήμου για τη θωράκιση από τα καιρικά φαινόμενα ενόψει της χειμερινής περιόδου για την αντιμετώπιση δυσμενών καταστάσεων από χιονοπτώσεις , παγετούς και έντονες βροχοπτώσεις .

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι των φορέων του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας ενημέρωσαν για τις προγραμματισμένες ενέργειες των Υπηρεσιών τους για την αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων για την αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων.

Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος και ενσωματώθηκαν προτάσεις για την ασφαλέστερη προστασία του Δήμου.

kalabaka pol pr2

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr