Νερό Αμαράντου: Ναι στην ανάκληση από τους συνδυασμούς Αλέκου, Παπαμιχαήλ, Χατζιάρα – Όχι από Σινάνη

0 767

Το θέμα Ανάκληση της υπ΄αριθ. 201/2020 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με την παραχώρηση-εκμίσθωση του δικαιώματος αποκλειστικής χρήσης και εμφιάλωσης-εμπορίας του πόσιμου ύδατος από την κοινοτική πηγή  «Γκούρα» της Κοινότητας  Αμαράντου στην εταιρεία  «ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΙΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» συζητήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας.

Ο αντιδήμαρχος κ. Φωλίνας που εκπροσωπεί και τον Δήμαρχο που απουσίαζε ζήτησε την ανάκληση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με την παραχώρηση-εκμίσθωση του δικαιώματος αποκλειστικής χρήσης και εμφιάλωσης-εμπορίας του πόσιμου ύδατος από την κοινοτική πηγή  «Γκούρα» της Κοινότητας  Αμαράντου.

Ο κ. Σινάνης αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης, έκανε αναφορά σε περασμένη τοποθέτηση του προέδρου κ. Παπαχρήστου για το θέμα. Όχι στην ανάκληση ναι στο έργο και στην ανάπτυξη είπε ο κ. Σινάνης…

Υπέρ της διαδικασίας ανάκλησης της απόφασης είπε πως είναι και ο συνδυασμός του, τόνισε ο κ. Παπαμιχαήλ και δεν έχει σχέση με την εταιρία αλλά με την απόφαση και την διαδικασία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Υπέρ της ανάκλησης ήταν και ο κ. Χατζιάρας διαφωνώντας με την διαδικασία χωρίς τους τους εμπλεκόμενους.

Ο πρόεδρος Αμαράντου κ. Δαλαμάγκας ο οποίος τοποθετήθηκε, ενημερώνοντας σε όλους για την ανεργία που υπάρχει στον τόπο και συγκεκριμένα στα χωριά Ελάφι και Αμάραντος με νέους ανθρώπους που μένουν άνεργοι περιμένοντας την απόφαση για την επένδυση μιας και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι υπερ των επενδύσεων…

Δεν μπορω να καταλάβω γιατί τόσους μήνες ταλανίζετε το θέμα. Πως θα αντικρίσετε στα μάτια αυτούς τους νέους ανθρώπους και θα διεκδικήσετε την ψήφο τους…

Ακολούθησε τοποθέτηση εκ νέου του κ. Φωλίνα ο οποίος είπε να παρθεί η όποια απόφαση από τους κατοίκους που θα είναι όλοι στο χωριό και όχι από λίγους.

Από πλευράς της εταιρίας τοποθετήθηκε νομικός σύμβουλος για τον σκοπό και τα σχέδια για όλη την περιοχή που είναι η ανάπτυξη και η στήριξη στον τόπο με βελτιωμένη πρόταση.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr