Καλαμπάκα – Ιδρύθηκε η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Μετεώρων

Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Μετεώρων ( Α.Λ.Α.Μ ) λέγεται η νέα προσπάθεια που ξεκινούν άνθρωποι της πόλης και περιοχής μας με αγάπη για το αυτοκίνητο και για προσφορά στην κοινωνία μας.

0 385

Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Μετεώρων ( Α.Λ.Α.Μ ) λέγεται η νέα προσπάθεια που ξεκινούν άνθρωποι της πόλης και περιοχής μας με αγάπη για το αυτοκίνητο και για προσφορά στην κοινωνία μας.

Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Μετεώρων ( ΑΛΑΜ ) λέγεται η νέα προσπάθεια που ξεκινούν άνθρωποι της πόλης και περιοχής μας με αγάπη για το αυτοκίνητο και για προσφορά στην κοινωνία μας.

Το βράδυ της Πέμπτης έγινε η Γενική Συνέλευση μιας κίνησης που ξεκίνησε δειλά και απ’ ότι φαίνεται θα εξελιχθεί σε κάτι μεγάλο αφού υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον καθώς υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και το αυτοκίνητο.

Στην Γενική Συνέλευση ορίστηκε το προσωρινό 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο με διάρκεια έξι μήνες και αποτελείται από τους:

  • Πρόεδρος – Βασίλης Πρέβεζας
  • Αντιπρόεδρος – Τράντος Βασίλης
  • Γεν. Γραμματέας – Μιχαλίτση Ευαγγελία
  • Ταμίας – Νταμπαλής Βασίλης
  • Γεν. Έφορος – Σελιώνης Χρήστος
  • Μέλη – Τσουρβάκας Γιώργος, Μπουτίνας Γιάννης, Καραφύλλας Μάκης, Σαλταπίδας Κώστας του Σωτηρίου

Σκοπός της ΑΛΑΜ είναι η εξεύρεση μιας διαδρομής για μελλοντικό αγώνα αυτοκινήτου μέσα στο 2012, η ολοκλήρωση – συμπλήρωση του καταστατικού, η διοργάνωση αλλά και συμμετοχή σε διάφορες εκδηλώσεις καθώς και δυναμική παρουσία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η λέσχη μέχρι να αποκτήσει τον δικό της χώρο θα συνεδριάζει στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας.

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στην πόλη μας κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος και μέσα από μεγάλες διοργανώσεις που γίνονται έχουμε κέρδος όλοι μας.

Ας στηρίξουμε την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον κ. Βασίλη Πρέβεζα, στο Διοικητικό Συμβούλιο και στα μέλη της ΑΛΑΜ στο νέο ξεκίνημά τους.

alam 2011 IMG 0327

alam 2011 IMG 0327 alam 2011 IMG 0327 alam 2011 IMG 0327

Επάνω ο κ. Βασίλης Πρέβεζας, πρόεδρος της ΑΛΑΜ

Επάνω το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΛΑΜ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr