Shidokan Καλαμπάκας – Συμμετοχή σε σεμινάριο Kick Boxing

Το τριήμερο 11-12-13 Νοεμβρίου 2011 ο προπονητής του Shidokan καράτε Καλαμπάκας Χρήστος Καραγεώργος με τους αθλητές Γκούμα Αχιλλέα και Αρθούρο Τσέκα συμμετείχαν σε κλειστό σεμινάριο Kick Boxing στην Ναύπακτο και πιο συγκεκριμένα στην έδρα του Seidokaikan καράτε στην Ελλάδα.

0 391

Το τριήμερο 11-12-13 Νοεμβρίου 2011 ο προπονητής του Shidokan καράτε Καλαμπάκας Χρήστος Καραγεώργος με τους αθλητές Γκούμα Αχιλλέα και Αρθούρο Τσέκα συμμετείχαν σε κλειστό σεμινάριο Kick Boxing στην Ναύπακτο και πιο συγκεκριμένα στην έδρα του Seidokaikan καράτε στην Ελλάδα. Το τριήμερο 11-12-13 Νοεμβρίου 2011 ο προπονητής του Shidokan καράτε Καλαμπάκας Χρήστος Καραγεώργος με τους αθλητές Γκούμα Αχιλλέα και Αρθούρο Τσέκα συμμετείχαν σε κλειστό σεμινάριο Kick Boxing στην Ναύπακτο και πιο συγκεκριμένα στην έδρα του Seidokaikan καράτε στην Ελλάδα.

Δίδαξε ο Ολλανδός Andre Manaart, ιδιοκτήτης και προπονητής του Mejiro Gym – Amsterdam. Ο προπονητής της πόλης μας ήταν επίσημα προσκεκλημένος από τον προπονητή της σχολής Ναυπάκτου και οι προπονήσεις διεξήχθησαν πρωί-βράδυ με στόχο την καλύτερη αποκόμιση εμπειριών και τεχνικών από τους συμμετέχοντες.

Ο Ολλανδός προπονητής είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές παγκοσμίως με μεγάλη αγωνιστική εμπειρία και δίπλα του διακρίθηκαν τα τελευταία 10 χρόνια μεγάλοι πρωταθλητές του Κ1 Japan World Champion όπως ο Remy Bonjasky, Andy Souwer, Peter Aerts, Rob Kaman, Rammon Dekker κ.ά.

rapsodia shidokan5rapsodia shidokan5rapsodia shidokan5

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr