Καλαμπάκα – Ξεκινά η ανακύκλωση Ηλεκτρικών Συσκευών

Ξεκινά μετά από μεγάλη προσπάθεια και ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση του αντιδημάρχου Καλαμπάκας κ. Γιάννη Ζαρόπουλου η ανακύκλωση Ηλεκτρικών συσκευών και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού.

0 336

Ξεκινά μετά από μεγάλη προσπάθεια και ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση του αντιδημάρχου Καλαμπάκας κ. Γιάννη Ζαρόπουλου η ανακύκλωση Ηλεκτρικών συσκευών και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού. Ξεκινά μετά από μεγάλη προσπάθεια και ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση του αντιδημάρχου Καλαμπάκας κ. Γιάννη Ζαρόπουλου η ανακύκλωση Ηλεκτρικών συσκευών και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού.

Για τον λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί σχετική εκδήλωση την ερχόμενη Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στην πλατεία Ρήγα Φεραίου αλλά και ενημέρωση για το θέμα με την συμεμτοχή μαθητών του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας και των Φίλων της Γης.

Ας δούμε πως έχει το σχετικό Δελτίο Τύπου που απέστειλε ο Δήμος Καλαμπάκας για το θέμα:

Ο Δήμος Καλαμπάκας με ιδιαίτερη ευαισθησία στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος, ξεκινάει από την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011 την υλοποίηση του προγράμματος της ανακύκλωσης ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (ψυγεία, φωτιστικά είδη, λαμπτήρες, μεγάλες και μικρές ηλεκτρικές συσκευές, εξοπλισμό πληροφορικής, συσκευές κλιματισμού κλπ).

 

Για τις μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές (ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες) τηλεφωνήστε στο 2432024747 να γίνει η παραλαβή από τον αύλειο χώρο της κατοικίας σας. Για τις μικρές συσκευές θα τις μεταφέρετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που βρίσκεται στο Αμαξοστάσιο του Δήμου μας.

Με αφορμή την έναρξη του προγράμματος ανακύκλωσης ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ο Δήμος Καλαμπάκας και οι Φίλοι της Γης διοργανώνουν στην πλατεία Ρήγα Φεραίου ημέρα δράσης την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 09:00 έως 13:00.

Όλοι όσοι προσέλθουν με ανακυκλώσιμα υλικά θα λάβουν μέρος στην κλήρωση για ένα ποδήλατο που θα γίνει μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Ανακυκλώνω καθημερινά σημαίνει προστατεύω το περιβάλλον και ζω καλύτερα εγώ και η οικογένειά μου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr