Καιρός: Αρχίζει αστάθεια από την Τετάρτη με βροχές και καταιγίδες στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα

0 504

Τετάρτη, 5-8-2020 Αλλαγή του καιρού με συννεφιά, βροχές και σποραδικές καταιγίδες από το πρωί στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά και από το μεσημέρι στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία. Στην υπόλοιπη χώρα θα διατηρηθεί καλός καιρός.

Άνεμοι, Βοριάδες, στο Αιγαίο 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στα ηπειρωτικά από 18 έως 35, στις παραθαλάσσιες και νησιωτικές περιοχές από 21 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, συννεφιά, από το απόγευμα και τις βραδινές ώρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 23 έως 32 βαθμούς.

Στην Αττική, παροδική συννεφιά το απόγευμα με πιθανές ασθενείς βροχές στα δυτικά και βόρεια. Άνεμοι Ανατολικοί 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 23 έως 35 βαθμούς.

Πέμπτη-Παρασκευή, 6-7/8/2020
Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, πιθανόν και τα ορεινά της Πελοποννήσου. Στη Θράκη και την περιοχή του Αιγαίου καλός καιρός. Οι άνεμοι Βοριάδες, στο Ιόνιο 3-4, στο Αιγαίο 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση.

Σάββατο-Κυριακή, 8-9/8/2020
Άστατος καιρός με συννεφιά, βροχές και σποραδικές καταιγίδες ισχυρότερες στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα. Από την Κυριακή σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι Βοριάδες, στο Ιόνιο 3-4, στο Αιγαίο 4-6 Μποφόρ. H θερμοκρασία σε λίγο χαμηλότερα από τα κανονικά επίπεδα.

του Μετεωρολόγου Μιχάλη Σιούτα

makthess.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr