Στον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ ο Δήμαρχος Κιλελέρ

Με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων, κ.κ. Σεραφείμ, συναντήθηκε πρόσφατα στην Καλαμπάκα ο δήμαρχος Κιλελέρ και πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας, κ. Ρίζος Κομήτσας,

0 290

Με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων, κ.κ. Σεραφείμ, συναντήθηκε πρόσφατα στην Καλαμπάκα ο δήμαρχος Κιλελέρ και πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας, κ. Ρίζος Κομήτσας, Με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων, κ.κ. Σεραφείμ, συναντήθηκε πρόσφατα στην Καλαμπάκα ο δήμαρχος Κιλελέρ και πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας, κ. Ρίζος Κομήτσας, όπου συζήτησαν για τις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης, που έχει ο θρησκευτικός τουρισμός στην περιοχή, όπως και σε όλη τη Θεσσαλία.

Ο κ. Κομήτσας εξήρε τη συνεισφορά του κ. κ. Σεραφείμ στην ενίσχυση των τοπικών κοινωνικών υποδομών και στην προαγωγή δράσεων για την πολιτιστική και πνευματική ανάταση της ευρύτερης περιοχής.

Παρέσχε, δε, τη διαβεβαίωση ότι η ΠΕΔ Θεσσαλίας θα είναι σταθερός αρωγός της Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων σε κάθε πρωτοβουλία με στόχο την έμπρακτη αλληλεγγύη προς τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και προς ανθρώπους οι οποίοι έχουν ανάγκη υποστήριξης.

πηγή Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr