Συνεδριάζουν Οικονομική Επιτροπή και Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας

1 697

Την Τρίτη 21 Ιουλίου συνεδριάζουν η Οικονομική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην 19/2020  δια ζώσης, κεκλεισμένων των θυρών, βάσει της 163 εγκ. της 29-5-20 του ΥΠΕΣ και προς αποφυγή της διάδοσης του κορωνοιού COVID-19, τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου                                                                                                                                                    Μετεώρων στις  21 Ιουλίου 2020, ημέρα  Τρίτη   και ώρα  19:00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Καλαμπάκας (οδός Ιωαννίνων κοντά στο Κέντρο Υγείας), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

 

Θ Ε Μ Α ΤΑ 

 

1.-Τροποποίηση προϋπολογισμού  οικ. έτους 2020.

Ο Πρόεδρος  της Οικ. Επιτροπής                                                      

Θεόδωρος Γ. Αλέκος  


Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην 9/2020  δια ζώσης, κεκλεισμένων των θυρών, βάσει της με αρ. πρωτ. 33282/29-5-20  163 εγκ. του ΥΠ.ΕΣ και προς αποφυγή της μετάδοσης της πανδημίας του κορωνοϊού covid -19, τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μετεώρων στις 21 Ιουλίου 2020, ημέρα  Τρίτη  και ώρα  19:15 μ.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο Καλαμπάκας (οδός Ιωαννίνων κοντά στο Κέντρο Υγείας) για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

 

1.-Τροποποίηση προϋπολογισμού  οικ. έτους 2020.

2.-Ανάκληση ή μη της υπ.αριθμ. 90/2020 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου (Απευθείας ανάθεση Δημοτικού Καταστήματος στην Κοινότητα Ανθούσα του Δήμου Μετεώρων).

3.-Αίτηση Κόλλια Αλέξανδρου περί απευθείας ανάθεση Δημοτικού Καταστήματος στην Κοινότητα Ανθούσα του Δήμου Μετεώρων.

4.-Έκφραση απόψεων για την βοσκή στο Δημοτικό Δάσος Κοινότητας Αγιοφύλλου.

5.- Αιτήσεις Καρανίκα Χρήστου ( περί μίσθωσης κτιρίων στέγασης των υπηρεσιών του Δήμου ).

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. Δήμου Μετεώρων

Σωτήριος Β. Παπαχρήστος

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
  1. ΟΧΙάς λέει

    Δήμαρχε τίποτα δεν κατάλαβες; Να το κάνω πιο λιανά.
    Με αφορμή το σκηνικό το Σάββατο το μεσημεράκι στην διασταύρωση της οδού Κονδύλη με την οδό Τρικάλων όπου ένας κύριος με αναπηρικό αμαξίδιο για αρκετή ώρα μες τον ήλιο περιμένει τον οδηγό του οχήματος που καβάλησε την ράμπα να το πάρει. Η δημοτική αστυνομία απούσα όπως πάντα, καλύτερα γιατί το μόνο ηχορύπανση προκαλούν με τα σφυρίγματα. Μετά από λίγα λεπτά υπομονής και αναμονής ο κύριος με αναπηρικό αμαξίδιο βγάζει το κινητό του για να τηλεφωνήσει τον σερίφη. Τότε «ο καβαλάρης» άφησε τον φρέντο και ελευθέρωσε την ράμπα. Πιο πάνω την ίδια ώρα άλλος καβαλάρης στη διασταύρωση της οδού Σιδηροδρόμου με την οδό Τρικάλων ξεπαρκάρει από την διάβαση πεζών και μπαίνει σφήνα στο αντίθετο ρεύμα ευτυχώς ο οδηγός του άλλου οχήματος φρέναρε. Τέτοιες εικόνες και ιστορίες έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας μας, όλοι ταλαιπωρούμαστε , πληρώνουμε τζάμπα δημοτικά παρκινγκ γιατί; Δήμαρχε θα σου πω εγώ γιατί . Γιατί και εσύ το ίδιο κάνεις στον πεζόδρομο της βιβλιοθήκης, γιατί και οι προκάτοχοί σου το ίδιο έκαναν. Τι και αν είδαν κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες με τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα παρκαρισμένα στις διαβάσεις πεζών και στις διαβάσεις αναπήρων, ούτε μια δημόσια συγνώμη. Κύριοι της δημοτικής αρχής όπως στρώνετε έτσι θα κοιμηθείτε . Και να θυμάστε. Δεν σας φταίνε οι άλλοι. Φταίει το δικό σας το κεφάλι. Εμείς δυστυχώς αναμένουμε την ώρα που θα πούμε «άρπα την τώρα».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr