Καλαμπάκα – Έφτιαξε δάφνινα στεφάνια και τα χάρισε στην Δημοτική Αρχή

Από Καλλικράτη περνά πλέον και η κατάθεση στεφάνων αφού και σε αυτή την περίπτωση έγιναν περικοπές με τον επίτροπο να μην εγκρίνει και τα έξοδα των εθνικών επετείων που κάνουν οι Δημοτικές Αρχές.

0 475

Από Καλλικράτη περνά πλέον και η κατάθεση στεφάνων αφού και σε αυτή την περίπτωση έγιναν περικοπές με τον επίτροπο να μην εγκρίνει και τα έξοδα των εθνικών επετείων που κάνουν οι Δημοτικές Αρχές. Από Καλλικράτη περνά πλέον και η κατάθεση στεφάνων αφού και σε αυτή την περίπτωση έγιναν περικοπές με τον επίτροπο ( αρμόδιος για τον έλεγχο δαπανών ) να μην εγκρίνει τα έξοδα ακόμα και των εθνικών επετείων που κάνουν οι Δημοτικές Αρχές.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο πρόεδρος του Δ.Δ Κορυδαλλού κ. Αντώνης Καραμήτρος και μετά από επικοινωνία που είχε με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Δημήτρη Σακελλαρίου που του είπε πως ο επίτροπος δεν εγκρίνει την δαπάνη για την αγορά στεφάνων προς κατάθεση στα μνημεία του Δήμου και δη του χωριού του την 28η Οκτωβρίου, έφτιαξε 10 στεφάνια τα οποία πέρα από το χωριό του που θα κατατεθούν, τα έφερε στην Καλαμπάκα και τα ξεφόρτωσε στην είσοδο του Δημαρχείου. 

Τα δάφνινα στεφάνια θα δωθούν σε χωριά ή φορείς προς κατάθεση στα μνημεία των ηρώων αυριο ημέρα της εθνικής μας επετείου του “ΟΧΙ”.

Ακόμα και τα στεφάνια έιναι πλέον περιττά εξοδα…..

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr