Δήμος Καλαμπάκας – Ανακοίνωση για τους αμπελοκαλλιεργητές

Από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Δ. Καλαμπάκας κ. Ευθύμιο Ζήκο εστάλη η παρακάτω ανακοίνωση και αφορά τους αμπελοκαλιεργητές. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

0 344

Από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Δ. Καλαμπάκας κ. Ευθύμιο Ζήκο εστάλη η παρακάτω ανακοίνωση και αφορά τους αμπελοκαλιεργητές. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Δ. Καλαμπάκας κ. Ευθύμιο Ζήκο εστάλη η παρακάτω ανακοίνωση και αφορά τους αμπελοκαλλιεργητές. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Καλούνται όλοι οι αμπελοκαλλιεργητές του Δήμου Καλαμπάκας που θέλουν να υποβάλλουν δήλωση συγκομιδής σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου και να εκδώσουν άδεια απόσταξης για τσίπουρο για έκταση μικρότερη από ένα στρέμμα αμπέλου, να προσέλθουν στο Δημαρχείο στο γραφείο γεωπόνων.

Η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική για εκτάσεις πάνω από ένα στρέμμα και προαιρετική για μικρότερες εκτάσεις. Οι δηλώσεις συγκομιδής συμπληρώνονται στον Δήμο και κατατίθενται στα γραφεία 314 και 308 της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τρικάλων από τους καλλιεργητές οιναμπέλων μέχρι 30-12-2011.

Οι αμπελουργοί που θα υποβάλλουν δήλωση συγκομιδής πρέπει να προσκομίσουν: 

1. Δελτίο ταυτότητας

2. Α.Φ.Μ.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνονται – Στο Δήμο (τηλ. 24323-50281-283) – Στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας.καηΚτ,ηνιατρικής γραφείο 314

Ο Αντιδήμαρχος κ. Ευθύμιος Ζήκος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr