Ενημέρωση του « Παντρικαλινού Α.Σ Καράτε » περί επανέναρξης των προπονήσεων όλων των ηλικιών

0 691

Αγαπητοί αθλητές και γονείς του συλλόγου μας, ύστερα από την προηγούμενη φάση έναρξης των προπονήσεων από 18 Μαΐου όπου επιτρεπόταν η προπόνηση σε αθλητές άνω των 13 ετών και με προϋποθέσεις, η Γ.Γ.Α ανακοίνωσε περεταίρω άρση των μέτρων.

Έτσι από 1 Ιουνίου επιτρέπεται η προπόνηση σε όλους τους αθλητές όλων των ηλικιών.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ανακοίνωσε σε όλους τους συλλόγους μέλη της, τον τρόπο διεξαγωγής των προπονήσεων, τον μέγιστο αριθμό επιτρεπόμενων αθλητών, τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα πρέπει να τηρούμε και αυστηρά μέτρα που θα ακολουθήσουμε πιστά.

Η απόφαση αυτή δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές μας, να καλύψουν ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι των χαμένων προπονήσεων, γι αυτό τον λόγο ο σύλλογος μας αποφάσισε οι προπονήσεις να γίνονται καθημερινά στο γυμναστήριο του συλλόγου στην Καλαμπάκα σε ολιγομελή τμήματα, για την μεγαλύτερη ασφάλεια των αθλητών και την καλύτερη προετοιμασία τους. Παρακαλούνται όλοι οι αθλητές του συλλόγου να επικοινωνήσουν με την προπονήτρια  Άννα Παπαθανασίου για να ενημερωθούν για την νέα σύνθεση των τμημάτων.

Επιστροφή στην κανονικότητα λοιπόν και για τους μικρότερους αθλητές του Καράτε, τους ευχόμαστε καλή νέα αρχή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr