Στα Τρίκαλα οι Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ

0 886

Στα Τρίκαλα έφτασαν οι Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ, οι οποίες για τρεις περίπου μήνες θα διενεργούν στοχευμένες δράσεις σε διάφορες πληθυσμιακές ομάδες, προκειμένου να ελέγξουν πιθανή εξάπλωση του φονικού covid – 19

Όπως κατέγραψε το TV10.gr η αρχή έγινε στον κλειστό πληθυσμό του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων, παρουσία του Προέδρου του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Σημειώνεται πως σε ολόκληρη τη Θεσσαλία θα αναπτυχθούν 21 Κινητές Μονάδες, οι οποίες κρίθηκαν απαραίτητες για να βοηθήσουν στην ιχνηλάτηση για τον κορονοιό.

Μιλώντας στο TV10.gr ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ ανέφερε πως για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 3 μηνών, θα βρισκόμαστε δίπλα σε όλες τις ευπαθείς ομάδες και στα Τρίκαλα, ανακοινώνοντας πως ήδη ο σχεδιασμός της όλης δράσης είναι έτοιμος και περιλαμβάνει εκτεταμένους ελέγχους σε κλειστές δομές, σχολεία, οικισμούς και μεμονωμένους πολίτες.

Σε πρώτη φάση σύμφωνα με τον κ. Αρκουμανέα, γίνονται διαγνωστικά τεστ, μέσω μοριακών εξετάσεων, ενώ μια πληρέστερη εικόνα για τον χάρτη του κορονοιού στη χώρα μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr