Επανέρχεται η καλοκαιρία με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας

0 577

Μ. Πέμπτη και Μ. Παρασκευή, 16-17/4/2020 Βελτίωση του καιρού με ηλιοφάνεια σ’ όλη τη χώρα, εξαίρεση τη Μ. Πέμπτη η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα με συννεφιά και λίγες βροχές το πρωί. Τη Μ. Παρασκευή ηλιοφάνεια σ’ όλη τη χώρα, περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και το πρωί και άνοδο της θερμοκρασίας.

Άνεμοι, Βοριάδες, τη Μ. Πέμπτη στο Ιόνιο 3-5 στο Αιγαίο 7-9 Μποφόρ, τη Μ. Παρασκευή έως 6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα από 1 έως 21, στη δυτική και νότια από 7 έως 23 και στις νησιωτικές περιοχές από 11 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια, ασθενείς άνεμοι και θερμοκρασία από 6 έως 19 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια, άνεμοι Βοριάδες 5-7 Μποφόρ με εξασθένιση. Η θερμοκρασία από 8 έως 19 βαθμούς.

Μεγάλο Σάββατο, 18-4-2020
Καλός καιρός με ηλιοφάνεια και παροδική συννεφιά το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Περιορισμένη ορατότητα αναμένεται τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι Βοριάδες στα πελάγη 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

Κυριακή του Πάσχα, 19-4-2020
Καλός καιρός, αίθριος σ’ όλη τη χώρα, με παροδική συννεφιά το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Περιορισμένη ορατότητα αναμένεται στα ηπειρωτικά τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

του Μετεωρολόγου Μιχάλη Σιούτα

makthess.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr