Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δ. Μετεώρων

0 726

Σύμφωνα με: α) το άρθρο 184 Ν. 4365/2019, β) το άρθρο 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου « «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών εμφάνισης Κορωνοϊου COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσης του» (ΦΕΚ 55/Α/11-3-2020), γ) την με αριθμ. 18318/13-03-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών προς τους Δήμους της Χώρας δ) το άρθρο 67 Ν. 3852/2010 προσαρμοσμένο στις προαναφερόμενες υπό στοιχεία α), β) και γ) διατάξεις.

ΚΑΛΕΙΣΤΕ στην 8η έκτακτη κατεπείγουσα (δια περιφοράς) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μετεώρων που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Απριλίου 2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00 με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:
Θ Ε Μ Α ΤΑ

1. Έγκριση πρακτικών Ι και ΙΙ δημοπρασίας για την εκτέλεση υπηρεσίας «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Τυμφαίων του Δήμου Μετεώρων».
2. Έγκριση πρακτικών Ι και ΙΙ δημοπρασίας για την εκτέλεση υπηρεσίας «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Βασιλικής του Δήμου Μετεώρων».
3. Έγκριση πρακτικού ΙΙΙ δημοπρασίας για την εκτέλεση υπηρεσίας «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Μαλακασίου του Δήμου Μετεώρων».
4.Έγκριση πρακτικού ΙΙΙ δημοπρασίας για την εκτέλεση υπηρεσίας «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Ασπροποτάμου του Δήμου Μετεώρων».
5.Έγκριση πρακτικού ΙΙΙ δημοπρασίας για την εκτέλεση υπηρεσίας «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Χασίων του Δήμου Μετεώρων».
6.Έγκριση πρακτικού ΙΙΙ δημοπρασίας για την εκτέλεση υπηρεσίας «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Καστανιάς του Δήμου Μετεώρων».
7.Έγκριση πρακτικού ΙΙΙ δημοπρασίας για την εκτέλεση υπηρεσίας «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Κλεινοβού του Δήμου Μετεώρων».
8. Αίτηση ΚΞΙΑ ΕΡΓΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΚΕ (Χορήγηση 3ης παράτασης προθεσμία περαίωσης του υποέργου 1 του έργου «Ανάπλαση Κοινόχρηστων Χώρων Καλαμπάκας».
9.Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας «Εκμίσθωση του Δημοτικού καταστήματος στην Κοινότητα Ανθούσα του Δήμου Μετεώρων».
10.Προγραμματισμός πρόσληψης προσωπικού τετράμηνης χρονικής διάρκειας για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών και συγκεκριμένα για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Ο Πρόεδρος της Οικ. Επιτροπής

Θεόδωρος Γ. Αλέκος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr