Δήμαρχος Δ. Φαρκαδόνας: «Δεν έχουμε στην περιοχή μας κρούσμα κορονοϊού»

0 689

Καθησυχάζει ο δήμαρχος Φαρκαδόνας και διαψεύδει τα σενάρια ότι το κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας

Άμεση υπήρξε η απάντηση από πλευράς Δήμου Φαρκαδόνας στα σενάρια που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ώρες περί κρούσματος κορονοϊού σε χωριό της περιοχή μας.

Με δήλωσή του, στην ηλεκτρονική εφημερίδα «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Γιάννης Σακελλαρίου ανέφερε ότι στην περιοχή της Φαρκαδόνας δεν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού, ενώ το περιστατικό νόσησης 17χρονου μαθητή λυκείου δεν αφορά χωριό του Δήμου Φαρκαδόνας, αλλά γειτονικό Δήμο.

«Αν σε περίπτωση υπήρχε κρούσμα στην περιοχή μας, θα ειδοποιούμασταν άμεσα. Στην περιοχή μας δεν έχουμε συνδημότη που να είναι θετικός στον νέο κορονοϊό. Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι δεν πρέπει να λαμβάνουμε τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης. Μένουμε στο σπίτι, μειώνουμε τις μετακινήσεις μας, και φροντίζουμε για την υγεία μας και των συνανθρώπων μας, δικών μας ατόμων. Από την πλευρά μας ως Δήμος, λάβαμε τα απαιτούμενα μέτρα και συνεχίζουμε. Αυτά όμως δεν επαρκούν αν κι εμείς οι ίδιοι δεν αναλάβουμε τις ευθύνες μας, απέναντι στους εαυτούς μας και απέναντι στην κοινωνία», τόνισε ο κ. Σακελλαρίου.

krinilive.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr