Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του Χριστουγεννιάτικου περιοδικού ΙΔΕΕΣ

0 841

ο κλίμα ευφορίας των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, δημιουργεί την πιο ιδανική ατμόσφαιρα για να γιορτάσουμε τη μόδα, την ομορφιά, το φαγητό, τον έρωτα και την διαχρονική ανθρώπινη ανάγκη για απόλαυση. H Ελενα Ράπτη, ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της Βουλής, πολιτικός, σύζυγος και γυναίκα με ευαισθησίες και κοινωνικό έργο πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του εορταστικού τεύχους και ανοίγει την πόρτα στη νέα χρονιά με μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, και με χαρούμενη διάθεση μας ξεναγεί στο Μύλο των Ξωτικών.

Πρόσωπα που στιγμάτισαν τη χρονιά που πέρασε, αλλά και νέες αφίξεις στο επιχειρείν, άνθρωποι προσιτοί και ενδιαφέροντες αφηγούνται τις προσωπικές τους ιστορίες, ενώ η ομορφιά και η μόδα ανοίγει νέους ορίζοντες, που επιβάλλονται στις εορταστικές μας εμφανίσεις.

Κατερίνα Διδασκάλου, η αισθαντική πρωταγωνίστρια από τις ‘Άγριες Μέλισσες’ σε μια αποκλειστική συνέντευξη, πρόσωπα της Θεσσαλίας που ξεχώρισαν αυτή τη χρονιά…Γωγώ Καρτσάνα ,Δρ. Βασίλης Γρηγορίου ,Μαρία Χριστίνα Μπακλαβά ,Αστέρης Κρικώνης και Κώστας Αντωνίου.

Λένα Ζευγαρά αποκλειστικά για τη Θεσσαλία …Η πιο viral επιτυχία της χρονιάς και μια συνέντευξη που θα συζητηθεί! Και πολλά τρικαλινά πρόσωπα με άποψη και διάκριση στο επιχειρείν.

Christmas shopping…οι καλύτερες αγορές στην πόλη! Βρήκαμε την καλύτερη shopping list στη Θεσσαλία !

Μην χάσετε…το νέο γιορτινό ΙΔΕΕΣ ! Καλή χρονιά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr