Βασίλης Ναστογιάννης – Η προσπάθεια αμείφθηκε

Μετά από χρόνια προσπάθειας και επιμονής παρά τις όποιες δυσκολίες η δικαίωση ήρθε για τον Βασίλη Ναστογιάννη, τον άνθρωπο του Α. Ο Βυτουμά.

0 267

Μετά από χρόνια προσπάθειας και επιμονής παρά τις όποιες δυσκολίες η δικαίωση ήρθε για τον Βασίλη Ναστογιάννη, τον άνθρωπο του Α. Ο Βυτουμά.

Μετά από χρόνια προσπάθειας και επιμονής, παρά τις όποιες δυσκολίες, η δικαίωση ήρθε για τον Βασίλη Ναστογιάννη, τον άνθρωπο του Α. Ο Βυτουμά.

Τον Βασίλη Ναστογιάννη συναντούσαμε με κρύο και με ζέστη στο γήπεδο του Βυτουμά να περιποιείται ο ίδιος τον αγωνιστικό χώρο και να κάνει την δουλειά, του προέδρου, του φροντιστή, του γιατρού ( !!! ). Όλα αυτά για την αγαπημένη του ομάδα, τον Α.Ο Βυτουμά που έδωσε και θα δώσει τα πάντα…

Η δικαίωση έφτασε αφού με την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα του Βασίλη Ναστογιάννη τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο της Β κατηγορίας και του χρόνου θα βρίσκεται στην Α1 κερδίζοντας και το στοίχημα που έβαλε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου 2010 – 2011.

Κοντά του, αναγνωρίζοντας την προσφορά του και την αγάπη για την ομάδα, ο προπονητής κ. Γιάννης Κέφος και μια ομάδα ποδοσφαιριστών που δεν έκαναν πίσω σε όποιες δυσκολίες και αν παρουσιάστηκαν προκειμένου το όνειρο του Βασίλη να γίνει πραγματικότητα.

Ευχόμαστε καλή πορεία στον ΑΟ Βυτουμά και το παράδειγμα του Βασίλη Ναστογιάννη να γίνει μάθημα για όλους αφού τα “αγαθά κόποις κτώνται”!!!

 

nastogiannis_DSC01553

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr