ΜΟΛΕΚ – Τελετή έναρξης και Καλαμπακιώτικες συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ENDURO

Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη στιγμή της πόλης μας και της ΜΟΛΕΚ που θα φιλοξενήσουν τον 5ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ENDURO.

0 481

Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη στιγμή της πόλης μας και της ΜΟΛΕΚ που θα φιλοξενήσουν τον 5ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ENDURO.

Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη στιγμή της πόλης μας και της ΜΟΛΕΚ που θα φιλοξενήσουν τον 5ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ENDURO. Την μεγάλη αυτή στιγμή θα μας την παρουσιάσουν σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή το βράδυ στις 20:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας. Η εκδήλωση αποτελεί και την την τελετή έναρξης της διοργάνωσης και καλούνται να δώσουν το παρών, Φορείς, χορηγοί, υποστηρικτές, φίλοι θεατές και όποιος επιθυμεί.

Στον αγώνα θα υπάρχουν και τρεις Καλαμπακιώτικες συμμετοχές μεταξύ των 19 Ελλήνων. Πρόκειται για τους Γιώργο Ντάπα, Χρήστο Καραγγέλη και Κώστα Τζιώρα.

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 22 χώρες και οι συμμετοχές των αθλητών φτάνουν στις 95 ( !!! ). Πρόκειται για ένα αρκετά μεγάλο αριθμό που ξεπερνά κατά πολύ τις προσδοκίες….

 

Κώστας Τζιώρας, Γιώργος Ντάπας και Χρήστος Καραγγέλης θα τρέξουν μαζί με τα “τέρατα” του ENDURO…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr