Τι είναι το Draw No Bet;

0 500

Αν μία αγορά έχει αυξήσει κατά πολύ τη συχνότητα με την οποία προτιμάται από τους απανταχού φίλους του στοιχήματος, αυτή είναι σίγουρα η λεγόμενη Draw No Bet (DnB) ή διαφορετικά «ισοπαλία όχι στοίχημα» όπως τη συναντάμε σε πολλές πλατφόρμες. Έχοντας γνωρίσει μεγάλη απήχηση, δε θα μπορούσε να μην εξελιχθεί ακόμη περισσότερο και να μην πάρει κι άλλες ενδιαφέρουσες μορφές. Το εν λόγω άρθρο αποτελεί έναν πλήρη οδηγό που σας παρέχει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το DnB και τη σωστή εφαρμογή του.

Τι είναι το Draw No Bet

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ασφαλή επιλογή που αποδεικνύεται χρήσιμο όπλο στα χέρια των παικτών του στοιχήματος. Το βασικό χαρακτηριστικό του DnB είναι ότι μειώνει κατά πολύ τις πιθανότητες να καταλήξει στον κουβά το δελτίο σας καθώς επιφέρει σε πολλές περιπτώσεις την επιστροφή του πονταρίσματος σας. 

Οι δύο επιλογές είναι ο άσος DnB και το διπλό DnB. Επιλέγοντας ένα από τα δύο αυτά σημεία, παίρνετε τον άσο ή το διπλό σε χαμηλότερη απόδοση από ότι η αντίστοιχη στο βασικό σετ 1X2. Σε περίπτωση ισοπαλίας όμως, δε χάνετε αλλά βλέπετε το ποντάρισμα σας να επιστρέφεται. 

Για να γίνει πιο κατανοητό ας εξετάσουμε ένα παράδειγμα: Έστω ότι το σετ αποδόσεων για την αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός είναι το εξής:

1 (2.87) – Χ (3.20) – 2 (2.50)

Στο πεδίο DnB τώρα, οι επιλογές είναι οι εξής:

Ερυθρός Αστέρας DnB (2.00) – Ολυμπιακός DnB (1.72)

Οποιαδήποτε κι αν είναι η επιλογή σας, η περίπτωση της ισοπαλίας σας προστατεύει από την απώλεια του πονταρίσματος. Επομένως, αν για παράδειγμα επιλέξετε τη νίκη του Ολυμπιακού σε μορφή DnB, η μοναδική περίπτωση να βγει χαμένο το δελτίο σας είναι αν ηττηθεί.

Περιπτώσεις που συνίσταται η επιλογή του DnB

Στο στοίχημα όταν δε μπορούμε να κερδίσουμε, είναι βασικό να μην χάνουμε και αυτό πρέπει να το έχουν κατά νου όλοι ανεξαιρέτως οι παίκτες. Το DnB ήρθε για να κάνει πράξη αυτή ακριβώς τη νοοτροπία, αρκεί να χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις όπως οι παρακάτω:

Αμφιβολία ως προς την επικράτηση του φαβορί: σε περιπτώσεις όπου το «χέρι δεν πάει» στον άσο (ή το διπλό) του φαβορί υπό την υποψία πως και η ισοπαλία δεν θα είναι έκπληξη, το DnB αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή.

Η περίπτωση της έκπληξης: Δεν είναι λίγοι οι παίκτες που αρέσκονται στο κυνήγι των εκπλήξεων, είτε αυτές αποτελούν το βασικό τους τρόπο παιχνιδιού είτε ποντάρονται ως fun bets. Σε αναμετρήσεις με ξεκάθαρο φαβορί τη γηπεδούχο ομάδα, όσοι τάσσονται υπέρ της κόντρας, είναι λογικό να αμφιταλαντεύονται μεταξύ ισοπαλίας και διπλού. Σε μια τέτοια περίπτωση, το 2 DnB είναι η επιλογή που αναζητάτε, καθώς προσφέρεται πάντα σε αισθητά υψηλότερη απόδοση από τη διπλή ευκαιρία (Χ2).

Οι αμφίρροπες αναμετρήσεις: Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου η μπίλια μπορεί να κάτσει οπουδήποτε σε ότι αφορά τον τελικό νικητή μιας αναμέτρησης (η λεγόμενη «τριπλή» στη στοιχηματική ορολογία). Σε τέτοιες περιπτώσεις από το να ρισκάρετε σε ένα «ξερό» σημείο, είναι προτιμότερο να αποφασίσετε προς ποια ομάδα κλίνετε περισσότερο και να την επιλέξετε με τη μορφή DnB έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσετε της πιθανότητες να βγείτε χαμένοι.

Το DnB εξελίσσεται

Όπως αναφέρθηκε στην εισαγωγή, το DnB αποτελεί μια αγορά που έχει εξελιχθεί σημαντικά και που πλέον σας προσφέρει τη δυνατότητα:

  • Να το επιλέξετε στο live betting: Η συγκεκριμένη επιλογή συνίσταται για όσους ρισκάρουν στην ανατροπή κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης. Η επιλογή DnB υπέρ της ομάδας που βρίσκεται πίσω στο σκορ προσφέρεται πάντα σε γενναιόδωρη απόδοση, την ώρα που υπάρχει πάντα η ασφάλεια της επιστροφής του πονταρίσματος σε περίπτωση που το παιχνίδι λήξει ισόπαλο.
  • Να στραφείτε στο εναλλακτικό Home No Bet: Στην εκδοχή αυτή, ποντάρετε είτε στην ισοπαλία είτε στη νίκη της φιλοξενούμενης, με το ποντάρισμα να σας επιστρέφεται σε περίπτωση επικράτησης της γηπεδούχου.
  • Να στραφείτε στο εναλλακτικό Away No Bet: Με αντίστοιχό τρόπο, ποντάρετε είτε στον άσο είτε στην ισοπαλία και σε περίπτωση νίκης της φιλοξενούμενης το ποσό που ποντάρατε επιστρέφεται στο λογαριασμό σας.

Σημαντικοί παράγοντες κατά την επιλογή του DnB

Όπως όλες οι στοιχηματικές αγορές, έτσι και το DnB απαιτεί πριν ποντάρετε να φιλτράρετε κάποιους βασικούς παράγοντες όπως οι παρακάτω:

  • Στατιστικά των ομάδων: Σε περίπτωση που τα στατιστικά των δύο αντιπάλων (γενικά στο πρωτάθλημα, τα εντός έδρας της γηπεδούχου, τα εκτός έδρας της φιλοξενούμενης) ευνοούν την ισοπαλία, θα πρέπει να εξετάσετε ποια επιλογή είναι περισσότερο συμφέρουσα, του DnB ή της διπλής ευκαιρίας.
  • Προϊστορία: Η παράδοση χτίζεται με επαναλαμβανόμενα αποτελέσματα. Έτσι λοιπόν, σε ένα ζευγάρι που εμφανίζεται κατά κύριο λόγο ο άσος και έπεται η ισοπαλία, η κάλυψη με την επιλογή του άσου DnB είναι κάτι παραπάνω από ασφαλής.
  • Ειδησεογραφία: Το έγκυρο ρεπορτάζ και τα στοιχεία που προκύπτουν από αυτό πολλές φορές οδηγούν ενστικτωδώς προς τη μία ή την άλλη ομάδα. Αν ωστόσο διατηρείτε κάποιες αμφιβολίες, η επιλογή του DnB είναι η ασφαλέστερη με την οποία μπορείτε να ταχθείτε.
  • Νοκ άουτ παιχνίδια: Τέτοιου είδους αναμετρήσεις οδηγούν τις ομάδες στο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές. Οι πιθανότητες επαλήθευσης της ισοπαλίας είναι αυξημένες και σε μια τέτοια περίπτωση η επιλογή του νικητή με την ασφάλεια του DnB μπορεί να αποδειχθεί σοφή.
  • Καιρικές συνθήκες: Πρόκειται για τον απρόβλεπτο παράγοντα που δυσχεραίνει πολλές φορές το έργο των ποδοσφαιριστών, κυρίως αυτών του φαβορί. Συνεπώς, σε μια υπό άστατες καιρικές συνθήκες αναμέτρηση, η κάλυψη στο DnB του φαβορί μόνο ευεργετικά μπορεί να λειτουργήσει.

 

Στο Bookmakers.gr θα βρεις τις καλύτερες στοιχηματικές εταιριες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr