Γυρίσματα στα Μετέωρα από Walt Disney και 20th Century Fox;

0 1.790

Εκπομπή με τίτλο “where in the world” προετοιμάζει το αμερικάνικο κανάλι υψηλής τηλεθέασης NBC Television Network σε συνεργασία με τις «Walt Disney», «20th Century Fox», «JetSetter Productions Inc» και «Rogue Atlas».

Η εκπομπή έχει στόχο να αναδείξει την ομορφιά αλλά και την ιστορία της χώρας μέσω πολλαπλών οδοιπορικών δύο πενταμελών οικογενειών, που ξεκινούν ξεχωριστά από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα στην Ελλάδα και καταλήγουν στο εμβληματικό μνημείο της χώρας μας, την Ακρόπολη. Θα επισκεφτούν ιστορικά και μη σημεία γνωστά αλλά και λιγότερο γνωστά με κινηματογραφική προσέγγιση που θα προσελκύσει το οπτικό ενδιαφέρον του τηλεθεατή και θα βοηθήσει να αποτυπωθεί στη μνήμη του η πλούσια ιστορία της χώρας μας, όπως αναφέρει η παραγωγή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η παραγωγή θα πραγματοποιήσει γυρίσματα σε πολλά μέρη της Ελλάδας, ένα από αυτά και τα Μετέωρα.

Δείτε την απόφαση άλλου δήμου της Ελλάδας για την έγκριση των γυρισμάτων στην περιοχή του και την περιγραφή της εταιρίας όπου αναφέρονται τα Μετέωρα ως μία επιλογή για γύρισμα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr