Φιλικό με ενδιαφέρον ανάμεσα στην Θεόπετρα και ομάδα Επιλέκτων

0 721

 

Ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιγνίδι έγινε σήμερα στο γήπεδο της Θεόπετρας όπου η τοπική ομάδα αντιμετώπισε μια ομάδα Επιλέκτων τρικαλινών παικτών.

Οι ποδοσφαιριστές που συγκρότησαν την ομάδα των Επιλέκτων ήταν παλαιοί ποδοσφαιριστές που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν τόσο με τον προπονητής της Θεόπετρας Χρήστο Ιακωβάκη όσο και με τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Σωτήρη Παπακώστα σε διάφορες ομάδες. Το ποδόσφαιρο δημιουργεί ισχυρές φιλίες κι αυτό φάνηκε σήμερα όπου όλοι όσοι προσκλήθηκαν έδωσαν το παρόν με μεγάλη χαρά.

Από εκεί και πέρα ο αγώνας ήταν αρκετά καλός με τους επίλεκτους να δείχνουν ότι μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, η τέχνη του ποδοσφαίρου όμως δεν χάνεται.

Όσο για την Θεόπετρα έδειξε και σήμερα ότι φέτος θα είναι από τις πρωταγωνίστριες ομάδες της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Θεόπετρας με σκορ 4-1.

Η σειρά των τερμάτων: Παππάς 1-0, Κατσιαμάνης 1-1, Παπαδόπουλος 2-1, Παπαδόπουλος 3-1, Κεραμάς 4-1.

Οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν ήταν:

ΘΕΟΠΕΤΡΑ: Μαντζάνας, Παπαβασιλείου, Λιάκος, Μπακώσης, Τάτσιος, ,Τάσιος, Κεραμάς, Παππάς, Παπαδόπουλος, Μ. Τάτσιος, Καραμίντζιος, Κόκας, Γκουργκούλιας.

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ: Δ. Παπαευθυμίου, Λαμπαδάρης, Παπακωνσταντίνου, Καπέλας, Τσαγκρασούλης, Μπέτας, Λίτος, Παπαγεωργίου, Μαντάς, Κατσιαμάνης, Ζαλαβράς, Μαργαριτόπουλος, Παπανικολάου, Γρίβας, Μούτσιος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr