Giovanni Sala – Κατενθουσιασμένος με την περιοχή και τις διαδρομές του Παγκόσμιου Αγώνα Enduro

Κατενθουσιασμένος αναχώρησε από την Καλαμπάκα ο 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro και επιθεωρητής διαδρομών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μοτοσυκλετιστών κ. Giovanni Sala.

0 346

Κατενθουσιασμένος αναχώρησε από την Καλαμπάκα ο 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro και επιθεωρητής διαδρομών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μοτοσυκλετιστών κ. Giovanni Sala.

Κατενθουσιασμένος αναχώρησε από την Καλαμπάκα ο 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro και επιθεωρητής διαδρομών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μοτοσυκλετιστών κ. Giovanni Sala. Ο Giovanni Sala βρέθηκε στην Καλαμπάκα και ξεναγήθηκε στο σημείο όπου υπάρχουν οι διαδρομές για τον Παγκόσμιο Αγώνα Enduro που θα γίνει στην Καλαμπάκα τον ερχόμενο Ιούνιο. Ο κ. Sala έμεινε κατενθουσιασμένος από τις φυσικές διαδρομές και η επιλογή τους από την ΜΟΛΕ Καλαμπάκας και θα μεταφέρει στην ομοσπονδία όλα όσα είδε τα οποία ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικά για τον Παγκόσμιο Αγώνα.

Επίσης έμεινε κατενθουσιασμένος από την υποδοχή και την φιλοξενία των μελών της Μοτοσυκλετιστικής Λέσχης Καλαμπάκας καθώς σε ειδική εκδήλωση την περασμένη Τρίτη του παραδόθηκαν αναμνηστικά της Λέσχης και έγινε επίτιμο μέλος της.

Όσον αφορά τον αγώνα, όλα βρίσκονται στην τελική ευθεία και κυλούν ομαλά. Την επόμενη εβδομάδα ( θα υπάρχει και σχετική ανακοίνωση ) θα γίνει συγκέντρωση όλων των εθελοντών για ενημέρωση ενόψει του αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro.

 

giovanni_sala_molek_IMG_4806

Ο πρόεδρος της ΜΟΛΕΚ Σπύρος Μπαούτης παραδίδει μπλουζάκι με το σήμα του Παγκόσμιου αγώνα Enduro

giovanni_sala_molek_IMG_4812

O Γραμματέας κ. Σωτήρης παραδίδει το σήμα της ΜΟΛΕΚ

giovanni_sala_molek_IMG_4834

Ο κ. Sala υπογράφει στο βιβλίο μελών της Λέσχης

giovanni_sala_molek_IMG_4841

Και μια photo με τον μοναδικό Αποστόλη…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr