Βυτουμάς – Ανταλλάξιμα 3 – 2

Έπειτα από ένα χορταστικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο γήπεδο του Βυτουμά  και τα είχε “όλα”… ο τοπικός Βυτουμάς αναδείχθηκε νικητής, 3-2, με αντίπαλο τα Ανταλλάξιμα.

0 422

Έπειτα από ένα χορταστικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο γήπεδο του Βυτουμά  και τα είχε “όλα”… ο τοπικός Βυτουμάς αναδείχθηκε νικητής, 3-2, με αντίπαλο τα Ανταλλάξιμα.

Έπειτα από ένα χορταστικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο γήπεδο του Βυτουμά  και τα είχε “όλα”, ο τοπικός Βυτουμάς αναδείχθηκε νικητής με 3-2, με αντίπαλο τα Ανταλλάξιμα. Οι δύο ομάδες αν και με  διαφορετικό βαθμολογικό ενδιαφέρον τα έδωσαν όλα για να πετύχουν την νίκη, αφού ήταν κάτι παραπάνω από φανερό ότι τις χώριζαν αρκετά πράγματα, εξού και τέτοιο πάθος, το οποίο οδήγησε και στη φάση του 82΄ όταν Ψαρρής και ποδοσφαιριστής της ομάδος από τα Ανταλλάξιμα  διαπληκτίστηκαν, με τους δυο ποδοσφαιριστές   να παίρνουν την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Πάντως οι γηπεδούχοι, πέραν της φάσης της αποβολής του Ψαρρή, εξέφρασαν έντονα το παράπονο τους και σε άλλη μια φάση που έγινε μέσα στην περιοχή όταν ο Στεφόπουλος πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας, ο τελευταίος κράτησε τον Στεφόπουλο ενώ ο διαιτητής έδειξε παίζεται, χωρίς να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών και την αποβολή του τερματοφύλακα μιας και o ποδοσφαιριστής του Βυτουμά  ήταν σε προφανή θέση γκολ.

Το φιλμ του αγώνα
10΄ τετ-α-τετ του Μανώλη, που βιάστηκε να σουτάρει, χάνοντας μια σημαντική ευκαιρία
15΄ «1-2» του Σιούτα με τον Μανώλη, το σουτ του πρώτου μόλις άουτ.
23΄  πολύ ωραίος συνδυασμός μεταξύ Χασιώτη, Στεφόπουλο, Σιούτα το σουτ όμως που πραγματοποίησε ο έμπειρος μέσος, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας
33΄ ΓΚΟΛ: αντεπίθεση για τον Βουτουμά, ο Χασιώτης κινούμενος από αριστερά, είδε την κίνηση του Μανώλη έβγαλε ωραία πάσα, ο Μανώλης  ξεπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, 1-0.
52΄ ΓΚΟΛ: παίκτης των Ανταλλάξιμων  εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, και ο επιθετικός που ξεχάστηκε μέσα στην μικρή περιοχή  έφερε με πλασέ το παιχνίδι στα ίσα, 1-1.
60΄ ο Ντούλας Θ.  με ωραία προσπάθεια απέφυγε δύο αντιπάλους από πλάγια δεξιά και ενώ θα μπορούσε να «σπάσει» τη μπάλα σε δύο αμαρκάριστους συμπαίκτες του, προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση, με το γκολκίπερ να αποκρούει σε κόρνερ
64΄ ο Στεφόπουλος  από το ύψος του πέναλτι έπιασε κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει άουτ, το ίδιο έκανε και ο Χασιώτης μετά από ένα λεπτό περίπου αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή έπιασε έναν κεραυνό αλλά κατέληξε άουτ.

68΄ ΓΚΟΛ: έπειτα από κόρνερ του Σιούτα  , ο Ντούλας (Μαλλί).  πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι  εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα και με κεφαλιά έκανε το 2-1.
75΄ ΓΚΟΛ Λάθος του Σιούτα μέσα στην περιοχή ο αντίπαλος του κλέβει την μπάλα το πλασέ του τελευταίου  καταλήγει στο δοκάρι και στην επιστροφή αφύλακτος ο ποδοσφαιριστής των Ανταλλάξιμων κάνει το 2-2.

80’ο Ντούλας Θ. δέχτηκε μακρινή μπαλιά από την άμυνα, έξω αριστερά και αφού πέρασε δυο –τρεις αντιπάλους μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση και με ωραίο σουτ έγραψε το τελικό 3-2

Βυτουμάς: (Γιάννης Κέφος) Τασούλας, Ψαρρής, Κουτσόπουλος, Βασιλείου, Ντούλας Χ. Μπατζουγιάννης, Μανώλης, Σιούτας Χασιώτης, Τζιατζιάς,¨(45 Ντούλας Θ.) Στεφόπουλος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr