VIDEO & PHOTOS- Πήρε τα “κλειδιά του Δήμου” ο Αλέκος – Δεν έλειψαν τα “συντροφικά μαχαιρώματα”

1 2.709

Παραλαβή-παράδοση είχαμε σήμερα το μεσημέρι στο δημαρχείο Καλαμπάκας, από τη δημοτική αρχή Σινάνη στη δημοτική αρχή Αλέκου.

Οι δύο πολιτικοί άνδρες απηύθυναν χαιρετισμό, πλαισιωμένοι από τους αντιδημάρχους τους (τέως του κ. Σινάνη και νυν του κ. Αλέκου).

Ο απερχόμενος δήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα που πραγματοποιήθηκαν επί θητείας του και τα προβλήματα που επιλύθηκαν, με το νέο δήμαρχο να διαφωνεί και να τονίζει πως τα προβλήματα, ιδιαίτερα με την ύδρευση, είναι αισθητά σε μεγάλο μέρος του δήμου, και τις πρώτες κόντρες για τη νέα τετραετία να αναπτύσσονται…

Ο Θοδωρής Αλέκος τόνισε για άλλη μία φορά πως όλα τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη θα συνεχιστούν και επισήμανε τα δύο μεγάλα έργα ανάπτυξης που θα φέρει η δημοτική του αρχή, το δημοτικό κολυμβητήριο και το προπονητικό κέντρο στον Ασπροπόταμο. Επιπλέον πρόσθεσε στο χρόνιο πρόβλημα της περιφερειακής οδού το οποίο ταλαιπωρεί τους πολίτες και για το οποίο νέα η δημοτική αρχή θα προσπαθήσει να βρει οριστική λύση.

Ο τέως δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης σε “φθηνή κριτική”, όπως ο ίδιος την αποκάλεσε, από μερίδα του τύπου στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε έργα της καθημερινότητας (π.χ. οι παιδικές χαρές).

Ακόμη τέθηκε επί τάπητος το ζήτημα της κυβερνησιμότητας των δήμων, με τον απερχόμενο δήμαρχο να αναφέρει πως η νέα νομοθεσία ευνοεί τη νέα δημοτική αρχή και τον δήμαρχο Θοδωρή Αλέκο στην πραγματοποίηση του προγράμματός τους.

Τελικά ο κ. Σινάνης παρέδωσε στον νέο δήμαρχο Θοδωρή Αλέκο τα κλειδιά του δημαρχείου και του αυτοκινήτου του δημάρχου, αλλά και ένα φάκελο με στοιχεία για τα οικονομικά του δήμου, τα τρέχοντα ζητήματα, την κατάσταση στο αμαξοστάσιο κλπ και αποχώρησε από το δημαρχείο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
  1. Touberlekis λέει

    Και το άσμα λέει “Παρασκευή τα μάζεψα όλα τα πράγματά σου
    τα πέταξα και έφυγα έφυγα μακριά σου….”

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr