Α.Σ.Ε.Τρικάλων – Επιτυχίες και σε αγώνες « Ανοικτής Θάλασσας »

0 651

Όταν σε έναν κολυμβητικό σύλλογο υπάρχει εμπειρία , μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνεις επιτυγχάνονται πολλά και καινούργια πράγματα. Έτσι και ο σύλλογός μας  μετά το πέρας της συμμετοχής του τον Ιούλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων στη Θεσσαλονίκη με τον αθλητή Καπαρτζιάνη Άγγελο κάνοντας μια αξιοπρεπή εμφάνιση και με τον αθλητή να καταρρίπτει δύο ατομικά ρεκόρ από τα τρία αγωνίσματα που συμμετείχε αποφάσισε να συμμετέχει σε αγώνες ¨ανοικτής θάλασσας¨

Συμμετείχαμε λοιπόν την Κυριακή 4/8/2019 στον ¨20ο διάπλου της λίμνης Πλαστήρα¨ που διοργανώνει τα τελευταία 20 χρόνια με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ο ¨Ναυταθλητικός Σύλλογος Λαμπερού¨ λίμνης Πλαστήρα. Συμμετείχαμε με δύο αθλητές  τους Καπαρτζιάνη Άγγελο στην κατηγορία παίδων και τον Σδράκα Άκη στην κατηγορία εφήβων. Οι αθλητές μας συμμετείχαν στο αγώνισμα των 4.000χ.μ. Ύστερα από εξαιρετική κούρσα και εμφάνιση ο αθλητής Καπαρτζιάνης Άγγελος κατετάγη πρώτος στη γενική κατάταξη με χρόνο 50¨47 και ο αθλητής Σδράκας Άκης 9ος με χρόνο 1’05¨50 ανάμεσα σε 83 αθλητές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές μας συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα διάπλου 4 και στον οποίο χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερη εμπειρία και ανάλογη τακτική και προετοιμασία.

Τους αθλητές μας συνοδεύουν οι γονείς τους και ο προπονητής κ. Δημ. Κατσιάμπας ο οποίος έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των αθλητών του. Στους αγώνες συμμετείχαν  περίπου 200 αθλητές αφού ξεκίνησαν το Σάββατο 3/8/19 με τις ¨μικρές¨ κατηγορίες ηλικιών για παιδιά και αρχάριους στον ¨Παράπλου¨ 500m και 1000m αντίστοιχα. Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές για την οργάνωση των αγώνων και τα μέτρα ασφαλείας που υπήρχαν αφού καθ’ όλη την προσπάθειά τους, τους ακολουθούσαν 4 φουσκωτά σκάφη με διασώστες – ναυαγοσώστες – κριτές και πολλά ποδήλατα νερού με τους προπονητές.

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές από όλη την Ελλάδα αφού ο διάπλους της λίμνης Πλαστήρα ήταν φέτος και επετειακός  γιατί συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την καθιέρωσή του. Τέλος ενημερώνουμε τους γονείς ότι ύστερα από ολιγοήμερη διακοπή ξεκίνησαν πάλι την Δευτέρα 19/8/19 τα μαθήματα στη μικρή πισίνα του κολυμβητηρίου της πόλης μας.

Για πληροφορίες εγγραφών τηλ: 6973042562/2431028861.

Site:www.aset.gr

email:asetrikalon@gmail.com

Fb:KatsiambasDimitrios – ΑΣΕΤ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

 

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΤΟ ΔΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr